Curs Referent Resurse Umane

imagine Curs Referent Resurse Umane
1000 RON

Curs Referent Resurse Umane

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 1000 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: INFO CENTER GROUP
Data ultimei actualizari : 24/09/2024

Referentul Resurse Umane își desfășoară activitatea ca angajat în cadrul departamentelor de resurse umane și salarizare sau în cadrul serviciilor externe specializate în resurse umane și salarizare.
Prezentare curs

Curs Referent Resurse Umane - Startul Tău Către o Carieră de Succes!

Dacă îți dorești să faci primii pași într-o carieră de succes în domeniul resurselor umane, cursul de Referent Resurse Umane oferit de către Info Center Group este alegerea potrivită pentru tine! Într-o piață a muncii tot mai competitivă, acest curs îți oferă oportunitatea de a dobândi competențe și cunoștințe esențiale pentru a deveni un profesionist în managementul resurselor umane.

Pentru detalii complete și înscriere la acest curs accesați link-ul de mai jos:

https://sbinfo.ro/curs-referent-resurse-umane/

Pentru alte cursuri: www.sbinfo.ro

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

INFO CENTER GROUP

logo INFO CENTER GROUP

Adresa: ZAHARIA BOIU, Sibiu, jud. Sibiu
Telefon: 0745369686
E-mail contact firma: office@sbinfo.ro
Website: http://sbinfo.ro
Descriere:

INSTITUT pentru CALIFICĂRI INFO CENTER GROUP răspunde cerințelor pieței forței de muncă, oferind prin Centru de Educaţie şi Formare Profesională 100 de cursuri în domeniile: educaţie, formare profesională, resurse umane, calitate, tehnic, mediu, silvicultură, sănătate şi securitate în muncă, situaţii de urgenţă, prim ajutor, medicină veterinară, igienă, siguranţa alimentului, sport, servicii, etc.

Centrul de Evaluare Competenţe Profesionale şi Centrul de Medierea Muncii vin în ajutorul celor interesaţi, pentru a putea identifica noi oportunităţi privind locurile de muncă.

Deținem peste 100 de autorizaţii şi suntem certificaţi în managementul calităţii SR EN ISO 9001, managementul mediului SR EN ISO 14001, managementul sănătăţii şi securităţii în muncă SR ISO 45001. Prin politica de management implementată, mulțumirea clientului este prioritatea noastră, întreaga activitate fiind orientată în acest scop.




Lectori

Lectori generali
Experţi în domeniu, practicieni cu performanţe şi bogată experienţă

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0745369686 0740087780
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.



Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput