Curs Ospatar (chelner) , Vanzator in Unita?i de Alimenta?ie

imagine Curs OSPĂTAR (CHELNER), VÂNZĂTOR ÎN UNITĂŢI DE ALIMENTAŢIE
900 RON
Sună acum: 0764117720

Curs Ospatar (chelner) , Vanzator in Unita?i de Alimenta?ie

Curs de calificare // Autorizat

Ramnicu Valcea, jud. Valcea // Pret: 900 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNATIONAL
Data adaugarii: 25/03/2019

Curs OSPĂTAR (CHELNER), VÂNZĂTOR ÎN UNITĂŢI DE ALIMENTAŢIE
Prezentare curs

Ospătarul (chelnerul), vânzător în unităţi de alimentaţie, asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate,

într-un local de alimentatie publică.


Serveşte, la cererea consumatorilor, preparate culinare, băuturi şi alte produse comestibile.


Obiectivul minimal pe care-l urmăreşte este satisfacerea momentană a consumatorului, iar

obiectivul maximal este să-l convingă pe acesta că, de fiecare dată când va reveni, va avea

aceleaşi satisfacţii.


Efectul astfel obţinut se va materializa în planul ridicat al încasărilor, în afluxul consumatorilor.


Serviciul propriu-zis constă în primirea clienţilor şi stabilirea relaţiei cu aceştia

(salutul, pronunţarea numelui clientului, dacă este cunoscut, informarea lor sugestivă, verbal şi

prin listă).


În activitate, chelnerul foloseşte diverse materiale auxiliare: şervet, bloc-notes, creion,

chibrit, carnet de plăţi, monedă divizionară, liste de preparate şi băuturi, borderou de plăţi şi

bonuri de marcaj.


Pentru serviciul propriu-zis sunt necesare: tacâmuri, veselă, pahare, sticle, sifoane, platouri,

cleşti, măsuţe pentru transportul preparatelor, masa de serviciu, mese pentru consumatori,

scaune flori, şerveţele etc.


Competenţe dobândite

comunicare şi numeraţie.

utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei.

comunicare în limbă străină.

asigurarea calităţii.

dezvoltare personală.

igiena şi securitatea muncii.

lucrul în echipă.

organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie şi turism.

promovarea produselor şi serviciilor.

psihologia consumatorului.

evidenţa operativă.

servirea preparatelor.

servirea băuturilor.

alcătuirea meniurilor.

comportament profesional.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL

logo ACCRC INTERNATIONAL

Adresa: str. Calea lui Traian, nr. 147, bl. D2, etaj 1, biroul 3, Ramnicu Valcea, jud. Valcea
E-mail contact firma: officevilcea_accrcinternational@yahoo.com



Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0764117720

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.




Catre pagina de inceput