Ospătarul (chelnerul) asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate,
într-un local de alimentatie publică.
Serveşte, la cererea consumatorilor, preparate culinare, băuturi şi alte produse comestibile.
Obiectivul minimal pe care-l urmăreşte este satisfacerea momentană a consumatorului, iar
obiectivul maximal este să-l convingă pe acesta că, de fiecare dată când va reveni, va avea
aceleaşi satisfacţii.
Efectul astfel obţinut se va materializa în planul ridicat al încasărilor, în afluxul consumatorilor.
Serviciul propriu-zis constă în primirea clienţilor şi stabilirea relaţiei cu aceştia
(salutul, pronunţarea numelui clientului, dacă este cunoscut, informarea lor sugestivă, verbal şi
prin listă).
Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.