Curs: Organizator Spectacole

imagine ORGANIZATOR SPECTACOLE
1010 RON
Sună acum: 0769276018

Curs: Organizator Spectacole

Curs de perfecţionare // Autorizat

Targoviste , jud. Dambovita // Pret: 1010 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 90 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNATIONAL
Data ultimei actualizari : 13/09/2023

Curs ORGANIZATOR SPECTACOLE- durata 1 luna Condiție minimă de acces- LICEUL.
Prezentare curs

Organizatorul de spectacole asigură de asemenea promovarea spectacolului conform unui plan bine stabilit, asigurând logistica necesară prin colaborarea cu personalul calificat din organizaţii specializate.
Organizatorul de spectacole coordonează desfăşurarea spectacolului, furnizând materialele necesare participanţilor, asigurând o bună colaborare între echipele de specialitate implicate, supervizând permanent activitatea acestora pentru derularea cursivă a programului artistic, fără decalaje şi disfuncţionalităţi.
După desfăşurarea spectacolului, organizatorul de spectacole se ocupă de gestionarea activităţilor post-spectacol, onorând angajamentele faţă de părţile implicate în spectacol, asigurând returnarea bunurilor către furnizori în bune condiţii, realizarea analizei financiare, raportului final, şi a portofoliului spectacolului.

Competențe dobândite
• comunicarea interactivă.
• lucrul în echipă.
• planificarea activităţii proprii.
• comunicarea în limbi străine (opţională).
• aplicarea normelor S.S.M şi P.S.I.
• elaborarea proiectului spectacolului.
• derularea activităţii contractuale cu colaboratorii.
• elaborarea programului spectacolului.
• coordonarea activităţilor de pregătire a spectacolului.
• promovarea spectacolului.
• coordonarea desfăşurării spectacolului.
• gestionarea activităţilor post-spectacol.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL

logo ACCRC INTERNATIONAL

Adresa: STR 1 MAI NR 42, Targoviste, jud. Dambovita
Telefon: 0345408.409
E-mail contact firma: officeaccrc@yahoo.com
Descriere:
Echipa ACCRC INTERNATIONAL este una dintre cele mai tinere echipe din domeniul formarii profesionale din Romania. Astfel, venim cu idei inovatoare si moderne de invatare, eliminand stilul sumbru al cursurilor de formare clasice. Mizam foarte mult pe partea practica a cursurilor, iar in ceea ce priveste partea teoretica ne asiguram intotdeauna ca modalitatea de formare a participantilor este interactiva si permite asimilarea cu o mai mare usurinta a cunostintelor. Experienta vasta a echipei noastre se regaseste in fiecare detaliu al activitatii noastre. Oferim cursantilor suporturi de curs interactive, rechizite si consumabile gratuit, pe toata perioada desfasurarii cursurilor. Deasemenea posibilitatea achitarii cursurilor in rate este un sprijin important oferit cursantilor nostri. La ACCRC INTERNATIONAL suntem mereu alaturi de cursantii nostri si ii sprijinim atat in timpul cursurilor cat si dupa finalizarea acestora.Adulții învață cel mai bine când sunt abordați la nivelul lor curent de înțelegere și competență. Un bun formator trebuie să găsească limbajul de comunicare cel mai adecvat grupului de cursanți. Formatorul de profesie jurist/psiholog/economist/inginer, trebuie sa-și adapteze stilul de predare și de comunicare. De exemplu, un curs pe tema „ Previziuni pe termen mediu si lung” este susținut în mod diferit de formator, dacă lucrează cu un grup de cursanți absolventi de stiinte economice, respectiv dacă se adresează unor potentiali manageri/directori.Invata de la


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0769276018

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput