Curs online First Time Manager

imagine Curs online First Time Manager
490 RON

Curs online First Time Manager

Training / Dezvoltare personala

Oradea, jud. Bihor // Pret: 490 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 40 ore in 5 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ImpactTraining
Data ultimei actualizari: 05/11/2020

Fă un pas în față! ?Acest curs se adresează celor care aspiră la o funcție managerială, au fost promovaţi sau urmează a fi promovaţi în curând, ajutându-i să deprindă rapid tehnici şi aptitudini cu ajutorul cărora vor deveni curând foarte performanţi. Investește în educația ta!
Prezentare curs

Beneficiille participării la curs:


✅Cursul își propune să-ți ofere informații și instrumente -cheie care să te ajute să înțelegi rolurile-cheie ale managerului.

Dacă vrei să-ți conștientizezi potențialul deplin ca manager, trebuie să deprinzi și tu aceste roluri.Baza succesului e competența.Pentru a-ți îndeplini potențialul, trebuie să fii de-a dreptul performant în ceea ce faci.

✅Îţi vei forma abilităţi privind conducerea şi motivarea oamenilor din subordine;

✅Îţi vei forma abilităţi privind planificarea, organizarea şi coordonarea activităţii într-o organizatie, pentru realizarea obiectivelor de performanţă;


Cursul se desfășoară online prin platforma Zoom în sistem de videoconferință cu trainerul sau se poate desfășura și la sală.

Ia decizia să te perfecționezi și să ajungi în topul oamenilor de succes!
Se acordă diplomă de absolvire din partea Impact Training.

Investește în tine! Prețuri promoționale.
Te poti inscrie pe:   https://impacttraining.ro/curs-manager

Ne poți suna la :  0757 395 165.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ImpactTraining

logo ImpactTraining

Adresa: str Lapusului 17, Oradea, jud. Bihor
Descriere:

Școală de leadership și comunicare .

Scopul nostru este să vă ajutăm să deveniți lideri de excepție astfel încât să aveți rezultate mai bune și de impact în viețile personale și profesionale.

Lista noastră de cursuri și programe de training cuprinde o serie de arii majore de intervenție specifice dobândirii de abilitați de care ai nevoie pentru creșterea performanței și obținerii succesului: comunicare asertivă, lucru în echipă, îmbunătățirea aptitudinilor de leadership, management și formare a echipei, delegare, negociere, vânzări, managementul conflictelor, managementul stresului, etc. 
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0757395165 0757395165
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput