Obiectivul proiectului îl reprezintă îmbunătățirea nivelului de competențe profesionale pentru angajații care activează în domenii precum turism și ecoturism, procesarea alimentelor și băuturilor, în județe din Regiunea Sud-Est (Vrancea, Brăila, Galați, Tulcea, Buzău, Constanța); cu siguranță următoarele grupe se vor desfășura în orașul Constanța întrucât aici avem deja persoane interesate și înscrise la cursurile oferite.
Centrul Național de Învățământ Turistic S.A., în calitate de Partener 1, va organiza cursuri de formare profesională pentru următoarele calificări:
BUCĂTAR (grupa 2) - (720 ore – 240 ore teorie și 480 ore practică) - începând cu luna martie 2021 – au loc înscrieri
OSPĂTAR (CHELNER) VÂNZĂTOR ÎN UNITĂȚI DE ALIMENTAȚIE (grupa 2) - (720 ore – 240 ore teorie și 480 ore practică) - începând cu luna martie 2021 – au loc înscrieri
CAMERISTĂ (un curs) - (360 ore – 120 ore teorie și 240 ore practică) - începand cu luna aprilie 2021Absolvenții vor primi diplome certificate de către Autoritatea Națională pentru Calificări, cu recunoaștere națională și internațională.
Condițiile de participare sunt:
• calitatea de angajat cu contract individual de muncă (cu normă întreagă sau cu timp parțial) la întreprinderi din regiunea de dezvoltare Sud-Est;
• întreprinderea (angajatorul) își desfășoară activitatea principală sau secundară într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC, respectiv: Turism și ecoturism; Procesarea alimentelor și băuturilor;
• să aibă un nivel de educație care să-i permită accesul la programul de formare;
Dacă studiile au fost efectuate în străinătate, sunt necesare actele de echivalare a studiilor în România.
Locurile sunt limitate! Pentru persoanele care au dosarul complet și îndeplinesc condițiile de eligibilitate se va aplica regula “primul venit, primul servit”.
N.B.
• Nu pot face parte din grupul țintă al proiectului persoanele care asigură managementul strategic al întreprinderilor și care ocupă poziții de management în întreprinderi (manager general, director general, manager executiv, director executiv, director adjunct, manager de departament, manager de proiect, manager de linie), persoanele care au calitatea de antreprenori care-și gestionează propriile afaceri.
• Nu pot face parte din grupul țintă al proiectului angajații din departamentele de resurse umane de la nivelul întreprinderilor.
Pentru mai multe informații, nu ezitati să ne contactați!
Luciana Dumitru
Expert comunicare si grup-tinta P1
Centrul National de Invatamant Turistic SA
Blv. Poligrafiei, nr. 3-5 sector 1, Bucuresti
Tel.: 0215.492.892
E-mail: luciana.dumitru@cnit.ro
Cristiana Paraschiv
Expert comunicare si grup-tinta P1
Centrul National de Invatamant Turistic SA
Blv. Poligrafiei, nr. 3-5, sector 1, Bucuresti
Tel.: 0215.492.892
E-mail: cristiana.paraschiv@cnit.ro
Centrul Național De Învățământ Turistic, urmașul celei mai renumite școli din industria ospitalității, Centrul de Formare si Perfecționare pentru Cadrele din Industria Hotelieră si Turism inființat in 1971. La baza înființării Centrului s-a aflat Acordul Guvernului României cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (P.N.U.D.) din 24 octombrie 1964 si proiectul de asistență P.N.U.D. ROM 71/506/1971 privind Dezvoltarea turismului.
Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.