Curs Formator - Perfectionare

imagine Curs Formator - Perfectionare
710 RON

Curs Formator - Perfectionare

Curs de perfecţionare // Autorizat

Resita , jud. Caras-severin // Pret: 710 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNAȚIONAL
Data adaugarii : 24/05/2022

Formatorul de competente profesionale se ocupa cu pregatirea formarii (elaborarea programului de formare, a materialelor de instruire), formarea propriu-zisa (prezentare, studii de caz, rezolvarea problemelor in grup etc.), evaluarea cursantilor (teste, proiecte, studii de caz, portofoliu de lucrari etc.) precum si revizuirea si promovarea programului de formare.
Prezentare curs

Studii şi/sau calificări
Este necesar ca formatorul sa aiba pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de  pregătire si un curs de formator/formator de formatori sau/ si experienţa în funcţii didactice.

Atribuţii
Formatorii pot desfasura urmatoarele activitati: – identifica nevoia de formare – intocmeste programul de formare si materialele de instruire – participa la organizearea cursului de formare – realizeaza formarea propriu-zisa (prezentare, studii de caz, rezolvarea problemelor in grup etc.) – evalueaza cursantii (interviu, test scris, proiecte, studii de caz, portofoliu de lucrari etc.) – evalueaza programul de formare tinand cont de aprecierile cursantilor – intocmeste rapoarte privind programul de formare.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNAȚIONAL

logo ACCRC INTERNAȚIONAL

Adresa: Petru Maior nr 2 cam.342 bl.800 , Resita, jud. Caras-Severin
Telefon: 0255244954
E-mail contact firma: accrcresita@yahoo.com
Descriere:

ACCRC INTERNAȚIONAL organizează cursuri de formare profesională acreditată de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familie , Ministerul Educației, Cercetării si Tineretului. 
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0255244954 0767475417
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput