Curs Fochist

imagine Curs Fochist
1400 RON
Sună acum: 0744321573

Curs Fochist

Curs de calificare // Autorizat

Oradea, jud. Bihor // Pret: 1400 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 27/09/2019

FOCHIST- Cod Nomenclator 8161.1.1 Descrierea ocupatiei Ocupatia de fochist se refera la totalitatea competentelor tehnice si organizatorice care permit exploatarea in conditii de securitate a cazanelor si implica cunostinte si abilitati deosebite privind operarea si supravegherea functionarii cazanelor .
Prezentare curs

Fochistul este o persoana instruita si autorizata sa opereze, sa supravegheze cazanele si sa intervina cu promptitudine, prin actiuni specifice si in limitele de competenta, asupra cauzelor care pot produce functionarea anormala sau avarii ale cazanului. Acest lucru presupune o activitate complexa, care depinde de foarte multi factori cum sunt: tipul cazanului si a instalatiilor auxiliare, diversitatea operatiilor care trebuie executate in cadrul limitelor de competenta, multitudinea cunostintelor tehnice pe care trebuie sa le dobandeasca, profesionalismul in activitate, aplicarea normelor de protectia muncii, PSI si a prescriptiilor tehnice ISCIR, protectia mediului inconjurator, etc.
 

COMPETENTE PROFESIONALE

    Comunicarea interpersonala
    Perfectionarea pregatirii profesionale
    Lucrul in echipa
    Aplicarea NPM, PSI si a prescriptiilor tehnice ISCIR
    Completarea documentelor
    Pregatirea cazanului pentru pornire
    Pornirea cazanului
    Exploatarea cazanului
    Oprirea, racirea si golirea cazanului
    Semnalizarea defectiunilor aparute

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Fundatia APT International

logo Fundatia APT International

Adresa: Cuza Voda nr 25 , Oradea, jud. Bihor
Descriere:

STIVUITORIST- Cod COR 833403- S

Descrierea ocupatiei

Masinistul la masini mobile pentru transporturi interioare precum si masinistul la alte masini de transport pe orizontala si verticala sunt persoane instruite sa manevreze electrocare, stivuitoare, translatoare stivuitoare, elevatoare, motocare, indiferent de tipul si destinatia acestora. Cele doua calificari presupun o activitate complexa, care depinde de foarte multi factori cum sunt: tipul vehicul, tipul si categoria marfurilor transportate, calitatea si eficienta transportului, gradul de securitate realizat pentru vehicul si marfa

transportata, gradul de optimizare a transportului, profesionalismul in activitate, aplicarea normelor de protectia muncii , normelor PSI si a celor privind protectia mediului inconjurator.

Numai pentru masinistul care manevreaza stivuitoare sau translatoare stivuitoare este necesara cunoasterea si aplicarea prevederilor prescriptiilor tehnice ISCIR, in vederea autorizarii lui, conform prevederilor prezentului standard ocupational.
 

COMPETENTE PROFESIONALE:

    Pregatirea si verificarea vehiculului pentru lucru

    Efectuarea transporturilor si manipularii marfurilor

    Identificarea defectelor aparute

    Predarea utilajului si a documentelor

    Respectarea normelor de PM, PSI si a Prescriptiilo...
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0744321573

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput