Curs: Responsabil de Mediu (include modul de Management al Deseurilor)

imagine Responsabil de Mediu (include modul de Management al Deseurilor)
900 RON
Sună acum: 0728974878

Curs: Responsabil de Mediu (include modul de Management al Deseurilor)

Curs de specializare // Autorizat

Oradea , jud. Bihor // Pret: 900 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 08/04/2022

Program de formare profesionala organizat in conformitate cu OUG 195/2005 Art. 94, lit.d), cara prevede obligativitatea persoanelor juridice care desfasoara activitati cu impact semnificativ asupra mediului de a organiza structuri specializate pentru protectia mediului si Legea 211/2011 privind Managementul Deseurilor.
Prezentare curs
OBS:
Persoanele desemnate in vederea ideplinirii obligatiilor din autorizatia (integrata) de mediu emisa pentru un operator trebuie sa fie instruite in cadrul unor programe de perfectionare recunoscute la nivel national; Lipsa unei persoane desemnate, cu studii de specialitate, se sanctioneaza; Element de noutate: instruirea in domeniul substantelor periculoase. Persoana respectivă trebuie să aibe studii de specialitate în domeniul deșeurilor și substanțelor periculoase, studii care TREBUIE acum să fie recunoscute la nivel național.
Cursul se adreseaza agentilor economici care genereaza deseuri. In conformitate cu prevederile Legii nr.211/25.11.2011, art. 22, alin.3, producatorii de deseuri persoane juridice autorizate din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri au obligatia sa desemneze o persoana care sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege.

Program de formare profesionala organizat in conformitate cu OUG 195/2005 Art. 94, lit.d), cara prevede obligativitatea persoanelor juridice care desfasoara activitati cu impact semnificativ asupra mediului de a organiza structuri specializate pentru protectia mediului si Legea 211/2011 privind Managementul Deseurilor. Cursul se adreseaza agentilor economici care genereaza deseuri. In conformitate cu prevederile Legii nr.211/25.11.2011, art. 22, alin.3, producatorii de deseuri persoane juridice autorizate din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri au obligatia sa desemneze o persoana care sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege.

Oferim: suport de curs pe CD

Durata: 40 h
Conditii minime pentru inscriere: Studii Medii

Lectori:
Colaboratorii nostri pe partea de formare profesionala sunt lectori cu experienta in domeniu, persoane care lucreaza in cadrul Ministerului Muncii, Ministerului Educatiei, Ministerului Mediului si Padurilor si in cadrul unor companii cu traditie in domeniu. Lectorii nostri s-au implicat intens pe parcursul colaborarii noastre, in cadrul activitatii de predare-invatare, reusind sa dezvolte profesionsiti in domeniu.

Cursul se adreseaza responsabililor de mediu/responsabili in gestiunea deseurilor din cadrul agentilor economici detinatori/producatori de deseuri, comercianti si operatori din domeniul colectarii si transportului deseurilor, care nu au fost instruiti in domeniul gestiunii deseurilor, inclusiv a deseurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate.

Avantaje:
- Cursul este acreditat ANC, iar diploma eliberata in urma absolvirii cursului este cu recunoastere profesionala, avand o valabilitae nelimitata
- Acest curs va ofera posibilitatea sa deveniti persoana responsabila de Mediu din cadrul companiei in care lucrati
- In cadrul acestui curs este inclus si Modulul de Gestiune a Deseurilor - Modul obligatoriu conf Legii 211/2011
Beneficii:
- introducerea CV-ului Dumneavoastra in baza noastra de date in vederea ocuparii unui post daca sunteti interesati
- spete si consultanta pe tot parcursul derularii cursului

Inscrie-te ACUM la CURS si PRIMESTI un CUPON de 200 RON pe care il poti folosi la urmatorul curs realizat prin Compania noastra! (valabilitate cupon: 2 luni)
Atentie: Cuponul poate fi oferit altei persoane pentru a beneficia de REDUCERE!

La finalul programului, cursantii vor dobandi competente in:
- Cunoasterea si aplicarea procedurilor pentru obtinerea actelor de reglementare a activitatii din punct de vedere al protectiei mediului
- Elaborarea programului de monitorizare a surselor de poluare pe factori de mediu
- Cunoasterea si aplicarea normelor in domeniul Managementului Deseurilor
- Elaborarea programului de Management de Mediu
- Aplicarea criteriilor de clasificare a substantelor chimice periculoase si intocmirea unei fise tehnice de securitate
- Cunoasterea importantei protejarii naturii si a biodiversitatii
- Intocmirea documentatiei pentru Sistemul de Management al Calitatii
- Analiza si intocmirea documentatiei pentru Sistemul de Management de Mediu
- Aplicarea prevederilor legale referitoare la Securitatea si Sanatatea in Munca
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

SC Public Euroconsulting SRL

logo SC Public Euroconsulting SRL

Adresa: Oradea, Str. Ovid Densusianu nr.9, Bl. P191, ap. 2, Oradea, jud. Bihor
E-mail contact firma: marketing@publiceuroconsulting.ro
Descriere:

Public Euroconsulting este o agentie de prestari servicii care are ca obiectiv gasirea celor mai bune solutii pentru compania Dvs., atat in ceea ce priveste personalul, punandu-va la dispozitie solutii complete de personal, cat si in ceea ce priveste creare si consolidarea imaginii firmei Dvs.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0728974878

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput