Curs de coafor - Bistrita Nasaud

imagine Curs de coafor - Bistrita Nasaud
2500 RON
Sună acum: 0741.949.986

Curs de coafor - Bistrita Nasaud

Curs de calificare // Autorizat

Bistrita, jud. Bistrita-nasaud // Pret: 2500 RON


Data incepere: 10/01/2022 // Durata: 180 ore in 100 zile
Perioada inscrieri: 18/11/2021 - 20/12/2021
Organizator: Cursuri Transilvania
Data ultimei actualizari: 19/11/2021

Cursul de coafor este destinat în special celor care doresc o carieră de succes în domeniul înfrumusețării și te ajută să profesezi în cadrul unui salon sau îți poți deschide tu propria afacere.
Prezentare curs
Cursul de coafor este destinat în special celor care doresc o carieră de succes în domeniul înfrumusețării și te ajută să profesezi în cadrul unui salon sau îți poți deschide tu propria afacere. Meseria de coafor sau hair stylis se dezvoltă în continuare în funcție de modă, ajungând până la artă. Un bun hair stylist trebuie să țină pasul cu toate noutățile și trend-urile meseriei. Pentru a deveni un bun profesionist în domeniu trebuie să ai un caracter creativ şi gust estetic .Descrierea cursului:Cursantii sunt repartizati la un salon, unde se va face: Teorie, practică pe păpuşi, practică pe modele. Tehnici de execuție a spălării părului și tipurile de materiale folosite precum și modul lor de aplicare Executarea corectă a tratamentelor capilare adecvate părului degradat Executarea ondulației permanente Tehnici de executare a tunsorilor pentru femei Vopsire, suportul de culoare Executarea decapajului Executarea șuvițatului prin cască, folie Taparea părului Tehnici de executare a cocurilor Moduri creative prin care sunt realizate coafurile-stil Finisarea coafurilor Beneficii: După terminarea cursului, absolvenţii vor primi certificate de absolvire pentru ocupaţia de coafor, eliberate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârsnice Cu această diplomă se poate începe pe cont propriu ca persoană fizică autorizată (PFA) sau întreprindere individuală (II). Pentru străinătate trebuie traduse şi legalizate. Diploma se eliberează de la semnarea contractului in 4 luni.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Cursuri Transilvania

logo Cursuri Transilvania

Adresa: str. paris nr. 66, Cluj-napoca, jud. Cluj
E-mail contact firma: calinteodor@cursuritransilvania.ro
Descriere:

Cursuri Transilvania organizeaza cursuri de cosmetica, coafor, masaj, manichiura pedichiura , unghii tehnice, make-up,  tatuaj cosmetic , ingrijitor batrani, formator.

Cursul se desfasoara 90% practic . 

Programul la curs este flexibil.

Pachet de curs cu grupa sau personalizat. 

La finalul cursului se elibereaza diplome ACREDITATA avizate de ANC. 

Tel. 0741949986
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0741.949.986

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput