Curs calificare strungar

imagine Curs calificare strungar
700 RON
Sună acum: 0723918928, 0348401164

Curs calificare strungar

Curs de calificare // Autorizat

Pitesti, jud. Arges // Pret: 700 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore in 160 zile
Perioada inscrieri: 01/04/2019 - 19/04/2019
Data ultimei actualizari: 02/04/2019

Strungarul asigură prelucrarea prin aşchiere a semifabricatelor metalice feroase şi neferoase, pe strunguri normale şi pe strunguri speciale, folosind SDV-uri, utilajele şi echipamentele specifice tehnologiei de strunjire.
Prezentare curs

Strungarul asigură prelucrarea prin aşchiere a semifabricatelor metalice feroase şi neferoase, pe strunguri normale şi pe strunguri speciale, folosind SDV-uri, utilajele şi echipamentele specifice tehnologiei de strunjire.

Strungarul îşi desfăşoară de regulă activitatea în ateliere de prelucrări prin aşchiere, ateliere de recondiţionări şi reparaţii.

Această meserie are ca şi acţiuni de bază următoarele:

- Să citească şi să folosească schiţele şi alte documente de acest gen şi să stabilească cum se execută munca: adică să selecteze viteza, ustensilele şi materialele, uneltele de fixat şi piesele de lucru, să regleze dispozitivele maşinii,

- Să prelucreze cu maşina piese de diferite forme şi mărimi aducându-le la dimensiunile, acurateţea şi finisajul de suprafaţă specificate, să efectueze tăieturi fine,

- Să întreţină şi să mânuiască maşinile unelte.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ATP-furnizor de calificare profesionala

logo ATP-furnizor de calificare profesionala

Adresa: PITESTI, CENTRU, CASA SINDICATELOR , ETAJUL 1, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0723918928
E-mail contact firma: atparges@yahoo.com
Descriere:

    ATP Argeş - CASA SINDICATELOR ASOCIATIA TINERILOR PROGRESISTI, ATP ARGEŞ 1990  se mândreşte cu o experienţă vastă de 30 de ani în domeniu, cu profesori bine pregătiţi şi serioşi şi un cadru de lucru bine organizat.Toate cursurile sunt acreditate şi în conformitate cu toate normele legale. (Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Nationale, ISCIR)

    Pentru mai multe relaţii şi detalii, ne puteţi contacta la: telefon 0723918928, sau în Piteşti, piaţa Vasile Milea la Casa Sindicatelor, et.1
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0723918928 0348401164

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput