Curs Lacatus Mecanic de Intretinere si Reparatii Universale

imagine Curs LACATUS MECANIC DE INTRETINERE SI REPARATII UNIVERSALE
900 RON
Sună acum: 0723 918928, 0348 401164

Curs Lacatus Mecanic de Intretinere si Reparatii Universale

Curs de calificare // Autorizat

Pitesti , jud. Arges // Pret: 900 RON


Data incepere: 26/04/2024 // Durata: 720 ore
Perioada inscrieri: 01/04/2024 - 26/04/2024
Data ultimei actualizari : 05/04/2024

CELE MAI MICI TAXE! Formatori cu experienta teoretica si practica. Inveti mai repede, te angajezi mai rapid. Pret excelent. Plata in rate. Certificat avizat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.
Prezentare curs
Lăcătuşul mecanic se ocupă în principal cu asamblarea utilajelor şi efectuarea probelor de funcţionare, asigurarea funcţionării maşinilor, utilajelor şi a echipamentelor mecanice, diagnosticarea funcţionării acestora, efectuarea măsurătorilor mecanice de precizie şi întocmirea rapoartelor de întreţinere – reparaţii, realizarea desenelor de execuţie, citirea şi întreţinerea schiţelor tehnice, precum şi remedierea defecţiunilor acestora. Această meserie are ca şi acţiuni de bază următoarele:- Răspunde de organizarea şi desfăşurarea activităţii la locul de muncă repartizat în cadrul punctului de lucru,- Construieşte, montează şi instalează diferite structuri metalice pe şantierul de construcţii;- Ajustează, asamblează, îmbină, finisează, încadrează uşi, ferestre metalice în interiorul construcţiei;- Ajută la executarea cofrajelor pentru turnarea betonului;- Confecţionează panourile folosite la cofrag;- Execută construcţii metalice cu caracter provizoriu sau definitive;- Asamblează structurile metalice pentru schele etc.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

CENTRUL EDUCATIONAL DE FORMARE CONTINUA, ATP

logo  CENTRUL EDUCATIONAL DE FORMARE CONTINUA, ATP

Adresa: PITESTI, P-ta Vasile Milea nr. 3, CASA SINDICATELOR , ETAJUL 1, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0723918928
E-mail contact firma: atparges@yahoo.com
Descriere:
    ATP Argeş - CASA SINDICATELOR ASOCIATIA TINERILOR PROGRESISTI, ATP ARGEŞ 1990  se mândreşte cu o experienţă vastă de peste 30 de ani în domeniu, cu profesori bine pregătiţi şi serioşi şi un cadru de lucru bine organizat.Toate cursurile sunt acreditate şi în conformitate cu toate normele legale. (Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Nationale, ISCIR)    Pentru mai multe relaţii şi detalii, ne puteţi contacta la: telefon 0723918928, sau în Piteşti, piaţa Vasile Milea la Casa Sindicatelor, et.1


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0723 918928 0348 401164

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput