Meseria de bucătar sau ospătar este foarte productivă din punct de vedere financiar atât timp cât este făcuta cât mai profesional posibil.
OSPATAR
- Stabilirea relaţiei cu clienţii (salutul)
- Exercitarea operaţiunilor obişnuite necesare servirii ca: mis-en-place în ordinea cerută de tehnica servirii (pentru micul dejun, dejun, cină rece sau caldă)
- Servirea atentă şi cuviincioasă a consumatorilor
Dacă v-am făcut măcar puţin curioşi sau vă consideraţi potriviţi pentru un asemenea post, vă aşteptăm la ATP Argeş ca să asimilaţi şi mai multe informaţii.
Pentru mai multe relaţii şi detalii, ne puteţi contacta la: telefon 0723918928, sau în Piteşti, piaţa Vasile Milea la Casa Sindicatelor, et.1.
ATP Argeş - CASA SINDICATELOR ASOCIATIA TINERILOR PROGRESISTI, ATP ARGEŞ 1990 se mândreşte cu o experienţă vastă de 31 de ani în domeniu, cu profesori bine pregătiţi şi serioşi şi un cadru de lucru bine organizat.Toate cursurile sunt acreditate şi în conformitate cu toate normele legale. (Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Nationale, ISCIR)
Pentru mai multe relaţii şi detalii, ne puteţi contacta la: telefon 0723918928, sau în Piteşti, piaţa Vasile Milea la Casa Sindicatelor, et.1
Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.