Curs calificare: Bucatar

imagine Curs calificare: Bucatar
gratuit
Sună acum: 0724.597.505

Curs calificare: Bucatar

Curs de calificare // Autorizat

Ploiesti , jud. Prahova // Curs gratuit


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 19/01/2023

Curs de calificare in meseria de Bucatar. Un bucatar este o persoana care conduce si controleaza toate procesele din bucatarie. Atat barbatii, cat si femeile pot lucra in aceasta pozitie. Sarcinile bucatarului includ crearea si dezvoltarea meniurilor, depunerea cererilor pentru produse, monitorizarea conditiilor sanitare din bucatarie si multe altele.
Prezentare curs

Avantajele acestei meserii:

- O varsta mica de intrare in profesie. Iti poti incepe cariera profesionala de la 18 ani.

- Componenta creativa. Meseria de bucatar nu presupune rutina, trebuie avut in vedere faptul ca partea principala a muncii unui bucatar este sa fie creativ, sa creeze mancaruri noi si sa gaseasca combinatii neobisnuite de produse.

- Antrenament scurt si relativ simplu. De multe ori persoanele care au absolvit colegii, scoli sau alte institutii secundare de specialitate sunt acceptate pentru posturile initiale. Uneori poti obtine un loc de munca doar cu cursuri profesionale.

Cum sa devii bucatar?

Pentru angajare sau pentru o pozitie de pornire, este necesara obtinerea unei educatii adecvate - absolvirea unor cursuri de formare profesionala.

Proiectul "ABILitati pentru TINEri, ABILitati pentru un viitor sustenabil!" ID 150394 iti ofera posibilitatea sa te califici in meseria de bucatar, in mod gratuit.

Daca participi la programul de formare profesionala cu calificare in meseria de Bucatar, pe langa diploma certificata de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, vei avea urmatoarele beneficii:

- subventie de 3.600 lei dupa absolvirea cursului;

- masa gratuita pe parcursul cursului;

- decontare transport de la adresa de domiciliu pana la locatia de desfasurare a cursului;

- consiliere profesionala si mediere pentru ocuparea unui loc de munca;

- sprijin pentru angajarea pe piata muncii.


Criterii de selectie pentru inscrierea la curs:

- ai varsta intre 16 - 29 ani

- nu ai un loc de munca

- nu urmezi o forma de invatamant

- esti o persoana in cautarea unui loc de munca

Ce trebuie sa faci?

Sa ne contactezi la numarul de telefon 0724.597.505, adresa de email: calificare@optimcode.ro


Despre proiect: Global Commercium Development SRL in parteneriat cu Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova, Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca Tulcea, Optimcode Integration si Agrafics Communication implementeaza in perioada septembrie 2021 – septembrie 2023, proiectul ‘’ABILitati pentru TINEri, ABILitati pentru un viitor sustenabil!’’, avand ca obiectiv cresterea gradului de ocupare si a nivelului de competente a cel putin 1052 tineri NEETs someri, cu varsta intre 16-29 ani, inregistrati la Serviciul Public de Ocupare, cu rezidenta in regiunile SV Oltenia, Sud Muntenia si Sud Est, prin asistare complexa & integrata (informare, formare, servicii specializate pentru ocupare, dezvoltare afaceri etc.)

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Optimcode Integration

logo Optimcode Integration

Adresa: Soseaua Vestului nr. 12, Ploiesti, jud. PrahovaResurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0724.597.505

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput