Curs Frizer- Barbering (tunsori Barbati)

imagine Curs FRIZER- BARBERING (TUNSORI BARBATI)
1500 RON
Sună acum: 0799984528, 0348800812

Curs Frizer- Barbering (tunsori Barbati)

Curs de calificare // Autorizat

Pitesti , jud. Arges // Pret: 1500 RON


Data incepere: 08/01/2024
Perioada inscrieri: 05/12/2023 - 19/12/2023
Data ultimei actualizari : 11/12/2023

Cursul de Frizerie este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale. La finalizarea cursului se obtine un certificat de absolvire recunoscut la nivel national si in U.E.
Prezentare curs

Cursul de Frizerie (Barbering) se adresează celor aflați la început de drum care își doresc să stăpânească cu profesionalism executarea tunsorilor pentru bărbați. 

La finalul cursului vei putea realiza cu ușurință tunsori bărbătești impecabile, adecvate fiecărui tip de fizionomie sau constituție.


Meseria de Frizer este una la moda, fiind printre cele mai cautate in ultimii ani. Frizeria poate fi practicata ca job Full-Time, aducand venituri substantiale, sau Part-Time, pe parcursul facultatii sau in completarea altor joburi. Avantajul cel mai mare este flexibilitatea, pentru ca tu esti cel care iti stabilesti programarile. Poti tunde in timpul saptamanii, seara, sau chiar in weekend. Pe masura ce iti imbunatatesti serviciile si tehnicile de tuns, poti practica preturi din ce in ce mai mari: tuns, spalat, grooming, styling, masaj capilar, barbering, etc.


Un alt mare avantaj este clientela: odata ce i-ai cucerit cu serviciile pe care le oferi, clientii raman fideli. Intre frizer si client se creeaza o legatura stransa, astfel ca depinde doar de tine in cat timp ajungi in acest punct, si cat de multi clienti atragi. Totul incepe de la consultanta! Apoi, invata sa asculti si sa creezi o legatura cu toti cei care apeleaza la serviciile tale. Un client multumit te va recomanda intodeauna mai departe!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Centrul Educational de Formare Continua ATP-2013

logo Centrul Educational de Formare Continua ATP-2013

Adresa: Casa Sindicatelor, etaj 1, Str. P-ta Vasile Milea nr. 3, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0348800812
E-mail contact firma: centruleducational2013@yahoo.ro
Descriere:
Echipa Centrul Educational ATP este una dintre cele mai profesioniste echipe in domeniul formarii profesionale, cu o vasta experienta in sfera instruirii si perfectionarii adultilor. Scoala noastra ofera un sistem de educatie si formare profesionala adaptat in permanenta noilor provocari, astfel venim cu idei inovatoare si moderne de invatare. Mizam foarte mult pe partea practica a cursurilor, iar in ceea ce priveste partea teoretica, ne asiguram intotdeauna ca modalitatea de formare a participantilor este interactiva si permite asimilarea cu usurinta a cunostintelor. Cursurile autorizate se desfasoara dupa o programa aprobata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Dupa finalizarea cursurilor, se organizeaza un examen final, in urma caruia participantii obtin diplome recunoscute la nivel national si international. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta: 0799 984 528 / 0348 800 812, program: luni - vineri / 09:00 - 18:00, adresa: Casa Sindicatelor, etaj 1, camera 3, Piata Vasile Milea, nr. 3, Pitesti. 


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0799984528 0348800812

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput