CURS BUCATAR SEF

imagine CURS BUCATAR SEF
980 RON
Sună acum: 0747 476 099

CURS BUCATAR SEF

Curs de specializare // Autorizat

Oradea, jud. Bihor // Pret: 980 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Profesional Academy
Data ultimei actualizari: 10/01/2019

Persoanelor care lucreaza ca si Bucatar , dar nu au calificare , firmelor care isi trimit angajatii la calificare dar si persoanelor care au loc de practica , le vom acorda un discount de 5% ( locul de munca fiind loc de practica ) Durata curs : 6 saptamani Conditii de participare la curs : 10 clase absolvite (invatamant obligatoriu ) plus diploma de calificare ca bucatar.
Prezentare curs


Bucătarul şef în conformitate cu fluxul tehnologic, coordonează operaţiile de pregătire preliminară specifice de dozare a materiilor prime conform reţetelor de fabricaţie şi a programului tehnologic al zilei (sortiment, cantitatea în kg sau număr de porţii).

De asemenea coordonează realizarea semipreparatelor culinare care stau la baza obţinerii preparatelor culinare; după această etapă, efectuează tratamentele termice corespunzătoare.

Ultima parte a muncii bucătarului şef constă în finisarea estetică a produselor în vederea servirii şi în efectuarea controlului calităţii produselor finite.

Bucătarul şef este capabil să converseze fluent într-o limbă străină, de circulaţie internaţională si se preocupă de pregătirea proprie şi perfecţionarea profesională continuă.


Persoanelor care lucreaza ca si Bucatar , dar nu au calificare , firmelor care isi trimit angajatii la calificare dar si persoanelor care au loc de practica , le vom acorda un discount de 5% ( locul de munca fiind loc de practica )


Durata curs : 6 saptamani ( 1/3 stagiu teorie , 2/3 stagiu practica )


Conditii de participare la curs : 10 clase absolvite (invatamant obligatoriu ) plus diploma de calificare ca bucatar.


Ce se invata la curs ?


Comunicarea la locul de munca

Pregătirea condiţiilor de lucru

Coordonarea si manipularea materialelor şi produselor alimentare

Verificarea depozitarii materialelor şi produselor alimentare

Verificarea starii de funcţionare a echipamentelor şi ustensilelor de lucru

Identificarea materiilor prime şi auxiliare specifice

Stabilirea necesarului de materii prime

Stabilere furnizori

Recepţionare materii prime, auxiliare şi materiale

Coordonare operaţii de prelucrare a alimentelor

Coordonare realizare semipreparate culinare

Asigurarea păstrarii factorilor nutritivi

Calcul conţinutului de nutrienţi din fiecare ingredient

 Tehnici specifice de menţinere a factorilor nutritivi în alimente şi preparate culinare

Asamblare semipreparate culinare

Realizarea elementelor de decor

Decorarea preparatelor culinare

Finisarea produselor (plating)

Verificarea produselor din punctul de vedere al parametrilor calitativi

Materiale si produse : Stagiul de practica se face in unitati specializate sau la locul de munca Program de curs flexibil.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Profesional Academy

Adresa: PRINCIPATELOR UNITE NR 10, Oradea, jud. Bihor



logo Profesional Academy
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0747 476 099

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul


Catre pagina de inceput