Curs Antreprenor

imagine Curs Antreprenor
1200 RON

Curs Antreprenor

Curs de iniţiere // Autorizat

Deva , jud. Hunedoara // Pret: 1200 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data adaugarii : 30/09/2021

Curs antreprenor autorizat. Cursul se adreseaza celor care doresc sa isi deschida o firma si sa obtina fonduri europene
Prezentare curs
Cursul antreprenor este autorizat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale precum si de Ministerul Educatiei. Se elibereaza certificat de absolvire. Acest curs este necesar pentru obtinerea fondurilor europene. Invata cum sa fii antreprenor, si modul de planificare a pasilor care trebuie facuti in drumul spre succes. Afla cum ideile de afaceri se vor materializa si cum acestea vor creste. La curs se pune accentul pe buna cunoastere a mersului economiei, prezentand in acelas timp problemelele pe care le intampina un angajator sau o organizatie. Fiecare antreprenor trebuie sa aiba capacitatea de a planifica, a organiza, a gestiona, a conduce, a delega atributii, a analiza, a comunica, a raporta si a evalua afacerea. Daca esti decis sa nu faci afaceri „dupa ureche” si vrei sa inveti tot ce este necesar pentru a construi afaceri de succes, atunci acest curs este ideal pentru tine. Accesul la curs se face imediat, iar programul este flexibil. Plata se poate face integral sau in rate. Ratele sunt stabilite de cursant.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Asociatia Selecta Profesional

logo Asociatia Selecta Profesional

Adresa: Piata Victoriei, nr 2, cladirea IPH, etaj 5, camera 504 , Deva, jud. Hunedoara
E-mail contact firma: ascociatiaselectaprofesional@gmail.com
Descriere:
Asociatia Selecta Profesional este o organizatie ce are ca obiect de activitate formarea profesionala. Asociatia este prezenta pe piata inca din anul 2005, iar in decursul anilor s-a remarcat prin seriozitate si profesionalism avand la activ sute de absolventi care profeseaza in domeniile in care s-au specializat. Organizatia are ca scop principal formarea de forta de munca, pregatirea atat teoretica cat si practica a absolventilor astfel incat cursurile noastre sa-i pregateasca adecvat pentru urmatorul loc de munca.


Lectori

Lectori generali
Gim Baroiu Mariana

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0729083226
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput