-comunicarea interactiva la locul de munca
-efectuarea muncii in echipa
-aplicarea normelor de protectie a mediului
-aplicarea normelor igienico-sanitare
-aplicarea normelor NPM si PSI
-asigurarea aprovizionarii cu materii prime si produse alimentare
-organizarea si intretinerea locului de munca
-planificarea activitatii proprii
-ambalarea si pregatirea pentru comercializarea produselor
-asigurarea calitatii produselor
-exploatarea echipamentelor pentru copt si racit
-exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semifabricatelor de patiserie
-manipularea,conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare
-prepararea produselor de patiserie/cofetarie
-prepararea semipreparatelor de patiserie
-realizarea decoratiunilor pentru produsele de cofetarie/patiserie
-legislatia muncii
Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.