Curs: Consilier vocational

imagine Consilier vocațional
900 RON

Curs: Consilier vocational

Curs de perfecţionare // Autorizat

Constanta, jud. Constanta // Pret: 900 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 40 ore in 4 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 17/12/2020

Consilierul vocaţional este specialistul care oferă servicii sociale de evaluare vocaţională, orientare profesională şi susţinere motivaţională în vederea dezvoltării autonomiei personale.
Prezentare curs

Consilierea vocaţională reprezintă un proces de lungă durată, continuu, pe parcursul căruia evaluarea vocaţională, orientarea profesională, identificarea unui loc de muncă, angajarea, susţinerea post angajare constituie etape cadru în dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă, de autonomie şi dezvoltare socio-profesională, în sensul „împlinirii vocaţiei personale”.


Tipul programului: Perfecționare


Cod C.O.R. (Clasificarea Ocupațiilor din România): 242315 


Certificat obţinut de absolvenți: Certificat de absolvire emis de ANC (Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale) însoțit de un Supliment descriptiv al certificatului. Aceste certificate, traduse legalizat și apostilate (apostila de la Haga), sunt recunoscute oficial și în țările din Uniunea Europeană. 


Autorizația deținută de CFP Don Bosco: Seria CT Nr. 001689 din 24.07.2019


Durata de pregătire: 40 h, din care: pregătire teoretică 12h și pregătire practică 28h; se extinde pe o perioadă de 1 lună. 


Preț curs: 900 lei


Module 


Modulul 1 – Evaluarea vocaţională 


Modulul 2 – Orientarea profesională  


Modulul 3 – Construirea relaţiei beneficiar-angajator  


Modulul 4 – Consilierea post angajare


Înscrieri la nr. de tel: 0726 626 345

Condiţii de acces: Se pot înscrie absolvenți ai învățământului superior, cu diplomă de licență în științe socio-umane, asistență socială, științele educației, psihologie, psihopedagogie sau drept și/sau persoanelor cu studii la nivel de masterat în științele socio-umane.

Orar: De obicei după orele 17:00 (se va stabili de comun acord între cursanți, formator și CFP Don Bosco), 2-3 ședințe pe săptămână a câte 2-3 h/ședință. 

Materiale de curs: Se asigură suport de curs în format electronic și alte materiale pregătite de formatori. 


Modalităţi de evaluare: Cursanții vor fi testați periodic pentru a li se verifica nivelul de competențe dobândite. Evaluarea finală se va face prin acordarea de note de către o comisie de examinare, pe baza unui test scris de cunoștințe teoretice generale și a unei probe practice.

Website oficial: www.cursuridonbosco.ro

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Centrul de Formare Profesionala Don Bosco

logo Centrul de Formare Profesionala Don Bosco

Adresa: STR. VENIAMIN COSTACHE, Nr. 66, Constanta, jud. Constanta
E-mail contact firma: cursuriconstanta@donbosco.ro
Descriere:

Centrul de Formare Profesională Don Bosco este un serviciu educativ din cadrul Fundaţiei Giovanni Bosco care oferă cursuri sociale şi de informatică.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0726626345
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput