Curs: Autocad

imagine AutoCAD
1000 RON

Curs: Autocad

Curs de specializare // Autorizat

Constanta, jud. Constanta // Pret: 1000 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 30 ore in 30 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 17/12/2020

AutoCAD este o aplicație pentru desenare și modelare în spațiul bidimensional și tridimensional. Cu AutoCAD se pot dezvolta documentații tehnice pentru inginerie mecanică, electrică, instalații de orice gen, construcții și arhitectură, beneficiind de o interfață prietenoasă de lucru.
Prezentare curs

AutoCAD este o aplicație pentru desenare și modelare în spațiul bidimensional și tridimensional. Cu AutoCAD se pot dezvolta documentații tehnice pentru inginerie mecanică, electrică, instalații de orice gen, construcții și arhitectură, beneficiind de o interfață prietenoasă de lucru.

A fost dezvoltat în anul 1982 de firma Autodesk și, datorită impactului deosebit în lumea tehnică a impus standarde de lucru, de reprezentare și formate specifice, utilizate acum de majoritatea sistemelor de Proiectare Asistată de Calculator (Computer Aided Design).

POSIBILITATE DE PARTICIPARE ONLINE!


Niveluri:


1. Baza 


Durata de pregatire: 30 ore + 2 ore testul de verificare 


Preț curs: 1100 lei. În preț sunt incluse taxa de pre-înscriere, prețul cursului, suportului de curs electronic și taxa de examinare. Nu se vor aplica alte taxe. 2. Intermediar


Durata de pregatire: 24 ore + 2 ore testul de verificare  


Preț curs: 1000 lei. În preț sunt incluse taxa de pre-înscriere, prețul cursului, suportului de curs electronic și taxa de examinare. Nu se vor aplica alte taxe. 
3. Avansat 


Durata de pregătire: 16 ore + 2 ore testul de verificare 


Preț curs: 1000 lei. În preț sunt incluse taxa de pre-înscriere, prețul cursului, suportului de curs electronic și taxa de examinare. Nu se vor aplica alte taxe.


4. Modul 3D

Durata de pregătire: 30 ore + 2 ore testul de verificare  


Preț curs: 1100 lei. În preț sunt incluse taxa de pre-înscriere, prețul cursului, suportului de curs electronic și taxa de examinare. Nu se vor aplica alte taxe.


Condiţii de acces:


- limba engleză la nivel începător; 


- geometrie euclidiană plană şi în spaţiu;  


- grafică tehnică, standarde inginereşti, reguli de reprezentare plană a proiecţiilor;  


- cunoştinţe de operare generală a unui sistem de calcul şi operare pe platformele Microsoft® Windows®.  


Mijloace de instruire, materiale de învăţământ:  


- suport de curs în format electronic, fișe cu aplicaţii electronice / tipărite; 


- alte materiale pregătite de formatori.  


Orar: De obicei după orele 17:00 (se va stabili de comun acord între cursanți, formator și CFP Don Bosco), 2-3 ședințe pe săptămână a câte 2-3 h/ședință.  


Certificat obţinut de absolvenți: După promovarea testului final, cursanţii completează un formular on-line, pe site-ul oficial Autodesk, pentru primirea diplomei în format electronic. Diploma (Certificate of completion) are un număr de identificare unic în lume şi recunoaştere internaţională.  


Modalităţi de evaluare: Probă practică prin care cursantul să demonstreze că este capabil să înţeleagă şi să utilizeze interfaţa, comenzile de desenare, editare, adnotare, gestionare şi prezentare a modelului sau proiectului. Evaluarea finală şi - dacă este necesar - o reevaluare pentru cei care nu promovează primul test de verificare, sunt incluse în taxa de curs. A treia examinare se face contra unei taxe suplimentare de 15 euro.  


Autorizația deținută de CFP Don Bosco: Nr. 2017-EM0693 (autorizație) 


Sit oficial Autodesk: http://romania.autodesk.com  


Recunoașterea CFP Don Bosco pe situl oficial Autodesk: Centru autorizat 


Website-ul nostru: www.cursuridonbosco.ro 


Telefon: 0726626345

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Centrul de Formare Profesionala Don Bosco

logo Centrul de Formare Profesionala Don Bosco

Adresa: STR. VENIAMIN COSTACHE, Nr. 66, Constanta, jud. Constanta
E-mail contact firma: cursuriconstanta@donbosco.ro
Descriere:

Centrul de Formare Profesională Don Bosco este un serviciu educativ din cadrul Fundaţiei Giovanni Bosco care oferă cursuri sociale şi de informatică.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0726626345
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput