Curs: Calificare: Operator Cnc

imagine Calificare: OPERATOR CNC
790 RON
Sună acum: 0756.169.119

Curs: Calificare: Operator Cnc

Curs de calificare // Autorizat

Brasov , jud. Brasov // Pret: 790 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 16/05/2022

La mare căutare! Calificare prin evaluare pentru Operator CNC. Programul de calificare pentru Operator CNC, oferit de OPTIM AD CALIFICĂRI se adresează tuturor persoanelor care activează în industria aeronautică, medicală, chimică, militară, alimentară sau cea a confecțiilor având meseria de Operator CNC.
Prezentare curs

Descriere program de calificare: OPERATOR la mașini unelte cu comandă numerică (CNC)

Calificare pe baza experienței | Durata: 5-7 zile | Brașov | ACREDITAT A.N.C. | N.C 5121.2.4


Unele meserii cum sunt cele de Operatori CNC, nu doar că sunt la mare căutare în alte țări, ci și românii CNC-iști sunt printre cei care optează pentru joburi plătite cu mii de euro în străinătate.

Programul de calificare pentru Operator CNC, oferit de OPTIM AD CALIFICĂRI se adresează celor care își doresc confirmarea și validarea competențelor profesionale printr-un proces de evaluare. Acesta constă în susțineara unui test scris (tip grilă) și o probă practică.

Tematica abordată îți poate fi facilitată în orice moment, doar să primim cererea de la tine pe adresa de email - office@optimad-calificari.ro 


CUI SE ADRESEAZĂ: 

- tuturor celor ce doresc să obţină o calificare în domeniu, au minim 8 clase şi cunosc meseria de Operator CNC;

- persoanelor care au cunoștințe de prelucrare prin așchiere, desen tehnic, controlul calității şi de reglaj a mașinilor unelte cu comandă numerică şi doresc ca acestea să fie certificate;

- celor care lucrează în mod curent cu maşini de prelucrare precum strung, freză, maşini de găurit acţionate automat şi doresc să obţină calificarea în baza experienţei acumulate în muncă;

- persoanelor care doresc să obţină încadrarea corespunzătoare pentru meseria pe care o practică şi, implicit un salariu mai mare;

- tuturor celor care caută un job mai bine plătit şi doresc să obţină rapid diploma solicitată la angajare.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

OPTIM AD CALIFICĂRI Brașov

logo OPTIM AD CALIFICĂRI Brașov

Adresa: Bd. Mihail Kogălniceanu nr.23, bl. C7, et.6, ap.603, Brasov, jud. Brasov
Telefon: 0748403890
E-mail contact firma: office@optimad-calificari.ro
Descriere:

NOU în Brașov!

OPTIM AD CALIFICĂRI - Centru de Evaluare a Competențelor Profesionale, autorizat. Situat în inima țării, la Brașov și furnizor principal de calificare tuturor persoanelor care au dobândit competențe profesionale practicând o meserie în țară și/sau străinătate, dar care nu dețin un Certificat de Calificare. Oferta centrului prezintă Cele Mai Bune Programe de Calificare prin Evaluare, pentru care nu este necesară participarea la un curs de formare, ele bazându-se pe ceea ce demonstrezi că știi să faci în meseria pe care o practici. Evaluările se organizează săptămânal, iar certificatul obținut este recunoscut național și în țările Uniunii Europene.

Împreună dăm valoarea muncii tale!
_ _ _
VREI SĂ TE ÎNSCRII?

Nimic mai simplu, ne dai un apel sau ne lași un mesaj direct pe WhatsApp la numărul +40 756169119 și revenim noi la tine.

#haicunoi și pe instagram.com/oadcalificari

#business facem și pe linkedin.com/optim-ad-calificari
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0756.169.119

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput