Curs: Calificare Zugrav, Ipsosar, Tapetar, Vopsitor

imagine Calificare ZUGRAV, IPSOSAR, TAPETAR, VOPSITOR
750 RON
Sună acum: 0756169119, 0748403890

Curs: Calificare Zugrav, Ipsosar, Tapetar, Vopsitor

Curs de calificare // Autorizat

Brasov, jud. Brasov // Pret: 750 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 23/12/2020

Poți obține calificarea de ZUGRAV, Ipsosar, Tapetar, Vopsitor pe baza experienței de muncă, în numai câteva zile! Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la acest program de calificare și să te prezinți la centrul OPTIM AD CALIFICĂRI din Brașov pentru susținerea evaluării care constă în test scris și probă practică.
Prezentare curs

Descriere program de calificare: ZUGRAV, Ipsosar, Tapetar, Vopsitor.

Calificare pe baza experienței | Durata: 5-7 zile | Brașov | ACREDITAT A.N.C. | N.C 7141.2.1

Dacă știi să prepari soluțiile pentru lucrările de zugraveli și vopsitorii, să respecți dozajele corespunzătoare, să pregătești pereții care necesită a fi zugrăviți, să execuți lucrări de zugrăveli simple și speciale, să realizezi gleturi de ipsos, să montezi prefabricate din ipsos, să aplici tapet și ai cel puțin 8 clase absolvite poți obține calificarea de ZUGRAV, Ipsosar, Tapetar, Vopsitor pe baza experienței de muncă, în numai câteva zile.  

Mai exact, dobândești această calificare în urma unei evaluări (examen) la care te poți înscrie chiar dacă nu ai absolvit un curs, întrucât evaluarea se bazează pe ceea ce ne vei demonstra că știi/ai învățat la locul de muncă, individual sau din alte surse.

Întregul proces de evaluare a cunoștințelor tale teoretice și deprinderilor practice durează 5 zile și se finalizează cu obținerea diplomei de Zugrav, Ipsosar, Tapetar, Vopsitor – certificat cu valabilitate permanentă emis de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) și recunoscut de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii, iar apostilat și în Uniunea Europeană.

MOD EVALUARE

Experiența ta de muncă este echivalată și certificată de către un Evaluator de Competențe Profesionale. Evaluatorul este un specialist în domeniu, certificat ANC și înregistrat în Registrul Național al Evaluatorilor de Competențe Profesionale. Finalizarea cu succes a examinării (evaluării) presupune să obțineți 51% din punctajul maxim stabilit.


Inscriere si derulare curs
Despre organizator

OPTIM AD CALIFICĂRI Brașov

logo OPTIM AD CALIFICĂRI Brașov

Adresa: Bd. Mihail Kogălniceanu nr.23, bl. C7, et.6, ap.603, Brasov, jud. Brasov
Telefon: 0748403890
E-mail contact firma: office@optimad-calificari.ro
Descriere:

NOU în Brașov!

OPTIM AD CALIFICĂRI - Centru de Evaluare a Competențelor Profesionale, autorizat. Situat în inima țării, la Brașov și furnizor principal de calificare tuturor persoanelor care au dobândit competențe profesionale practicând o meserie în țară și/sau străinătate, dar care nu dețin un Certificat de Calificare. Oferta centrului prezintă Cele Mai Bune Programe de Calificare prin Evaluare, pentru care nu este necesară participarea la un curs de formare, ele bazându-se pe ceea ce demonstrezi că știi să faci în meseria pe care o practici. Evaluările se organizează săptămânal, iar certificatul obținut este recunoscut național și în țările Uniunii Europene.

Împreună dăm valoarea muncii tale!
_ _ _
VREI SĂ TE ÎNSCRII?

Nimic mai simplu, ne dai un apel sau ne lași un mesaj direct pe WhatsApp la numărul +40 756169119 și revenim noi la tine.

#haicunoi și pe instagram.com/oadcalificari

#business facem și pe linkedin.com/optim-ad-calificari
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0756169119 0748403890

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput