Curs: Calificare Lacatus Mecanic

imagine Calificare LĂCĂTUȘ MECANIC
790 RON
Sună acum: 0756169119

Curs: Calificare Lacatus Mecanic

Curs de calificare // Autorizat

Brasov , jud. Brasov // Pret: 790 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 16/05/2022

Cea mai bună soluție pentru un LACĂTUȘ MECANIC? Calificarea prin Evaluare! Este prima oară când afli despre această metodă? Nu-i bai, niciodată nu e prea tîrziu! Îți facilităm aici un prim sumar de informații utile?Alege un program acreditat care-ți oferă posibilitatea de a obține un certificat recunoscut în numai câteva zile, pe baza experienței tale de muncă.
Prezentare curs

Descriere program de calificare: LĂCĂTUȘ mecanic.

Calificare pe baza experienței | Durata: 5-7 zile | Brașov | ACREDITAT A.N.C. | COR 721410

Ai hotărât să te califici într-o meserie pe care o practici deja? Daca stii sa prelucrezi diferite profile metalice, ţevi si ai cunostinte despre despre exploatarea şi întreţinerera utilajelor şi dispozitivelor din atelierele de lăcătuşărie aplica astăzi pentru calificarea Lăcătuș Mecanic ca să beneficiezi de un program acreditat care-ti ofera posibilitatea de a obtine un certificat recunoscut in numai cateva zile, pe baza experientei tale de munca. 

Mai exact, obtii calificarea de Lacatus Mecanic in urma unei evaluari (examen) care consta intr-un test scris de tip grila si o proba practica la care te poti inscrie chiar daca nu ai urmat un curs in prealabil, intrucat evaluarea se bazeaza pe ceea ce ne vei demonstra in conditii reale de munca ca stii sa faci.

Evaluarea se desfășoară la centrul OPTIM AD CALIFICĂRI din Brașov, poate dura între 5-6 zile, iar în urma absolvirii cu succes a programului ți se eliberează diploma de Lăcătuș Mecanic – certificat cu valabilitate permanentă emis de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) recunoscut atât în țară cât și în străinătate.


PUBLIC ȚINTĂ

Acest program este potrivit pentru: 

• persoanele care doresc să dobândească calificarea pe baza experienței de muncă;

• muncitorii necalificați care cunosc meseria de Lăcătuș Mecanic și doresc să se califice/recalifice în numai câteva zile, fără a mai urma un curs de durată;

• toti lăcătușii care lucrează în domeniu însă nu sunt încadrați corespunzător, deoarece nu dețin un certificat de calificare;

• persoanele care doresc să-și deschidă un PFA sau SRL.

• antreprenorii care intenționează să acceseze fonduri europene nerambursabile;

• companiile care activează în domeniu și doresc să-și califice personalul;

• persoanele care doresc o schimbare în carieră sau sunt în cautarea unui nou loc de muncă;

• cei care lucrează în străinatate și vizează obținerea unui certificat recunoscut la nivel European.


Inscriere si derulare curs
Despre organizator

OPTIM AD CALIFICĂRI Brașov

logo OPTIM AD CALIFICĂRI Brașov

Adresa: Bd. Mihail Kogălniceanu nr.23, bl. C7, et.6, ap.603, Brasov, jud. Brasov
Telefon: 0748403890
E-mail contact firma: office@optimad-calificari.ro
Descriere:

NOU în Brașov!

OPTIM AD CALIFICĂRI - Centru de Evaluare a Competențelor Profesionale, autorizat. Situat în inima țării, la Brașov și furnizor principal de calificare tuturor persoanelor care au dobândit competențe profesionale practicând o meserie în țară și/sau străinătate, dar care nu dețin un Certificat de Calificare. Oferta centrului prezintă Cele Mai Bune Programe de Calificare prin Evaluare, pentru care nu este necesară participarea la un curs de formare, ele bazându-se pe ceea ce demonstrezi că știi să faci în meseria pe care o practici. Evaluările se organizează săptămânal, iar certificatul obținut este recunoscut național și în țările Uniunii Europene.

Împreună dăm valoarea muncii tale!
_ _ _
VREI SĂ TE ÎNSCRII?

Nimic mai simplu, ne dai un apel sau ne lași un mesaj direct pe WhatsApp la numărul +40 756169119 și revenim noi la tine.

#haicunoi și pe instagram.com/oadcalificari

#business facem și pe linkedin.com/optim-ad-calificari
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0756169119

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput