Curs: Calificare Electrician Constructor

imagine Calificare ELECTRICIAN CONSTRUCTOR
820 RON
Sună acum: 0756.169.119, 0748.403.890

Curs: Calificare Electrician Constructor

Curs de calificare // Autorizat

Brasov , jud. Brasov // Pret: 820 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 16/05/2022

Dacă vrei să fii meseriaș, alege să fii ELECTRICIAN Constructor Calificat! Mai exact, obții calificarea de ELECTRICIAN CONSTRUCTOR în urma unei evaluări (examen) la care te poți înscrie chiar dacă nu ai absolvit un curs, întrucât evaluarea se bazează pe ceea ce ne vei demonstra că știi/ai învățat la locul de muncă, individual sau din alte surse.
Prezentare curs

Descriere program de calificare: ELECTRICIAN Constructor.

Calificare pe baza experienței | Durata: 5-7 zile | Brașov | ACREDITAT A.N.C. | N.C 7137.2.1

Dacă știi să realizezi instalații electrice de joasă și medie tensiune, să pozezi cabluri și conductoare, să realizezi conexiunea cablurilor, să verifici continuitatea electrică a circuitelor realizate, să realizezi montajul instalațiilor aferente echipamentelor termice, sanitare și HVAC, să realizezi montajul tabloului electric de distribuție, să utilizezi voltampermetrul și alte aparate de măsurare specifice, însă nu deții dovada calificării, atunci înscrie-te la acest program de calificare ce îți oferă posibilitatea de a obține în numai câteva zile un certificat RECUNOSCUT inclusiv de A.N.R.E. 

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Cu certificatul obținut în urma acestui program de calificare, vă puteți înscrie la examenul organizat de ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare a Energiei Electrice) în vederea dobândirii calității de ELECTRICIAN AUTORIZAT A.N.R.E.

Electricienii autorizați pentru proiectare/execuție de instalații electrice racordate la SEN (Sistemul Energetic Național) pot avea următoarele grade de autorizare: I, II, III sau IV, grade la care sunt definite două tipuri de autorizări, de tip A sau B.


SUNĂ BINE? Bun, dă-ne un apel sau mesaj pe Whatsapp și te înscriem numaidecât ㋡ wa.me/40756169119


Inscriere si derulare curs
Despre organizator

OPTIM AD CALIFICĂRI Brașov

logo OPTIM AD CALIFICĂRI Brașov

Adresa: Bd. Mihail Kogălniceanu nr.23, bl. C7, et.6, ap.603, Brasov, jud. Brasov
Telefon: 0748403890
E-mail contact firma: office@optimad-calificari.ro
Descriere:

NOU în Brașov!

OPTIM AD CALIFICĂRI - Centru de Evaluare a Competențelor Profesionale, autorizat. Situat în inima țării, la Brașov și furnizor principal de calificare tuturor persoanelor care au dobândit competențe profesionale practicând o meserie în țară și/sau străinătate, dar care nu dețin un Certificat de Calificare. Oferta centrului prezintă Cele Mai Bune Programe de Calificare prin Evaluare, pentru care nu este necesară participarea la un curs de formare, ele bazându-se pe ceea ce demonstrezi că știi să faci în meseria pe care o practici. Evaluările se organizează săptămânal, iar certificatul obținut este recunoscut național și în țările Uniunii Europene.

Împreună dăm valoarea muncii tale!
_ _ _
VREI SĂ TE ÎNSCRII?

Nimic mai simplu, ne dai un apel sau ne lași un mesaj direct pe WhatsApp la numărul +40 756169119 și revenim noi la tine.

#haicunoi și pe instagram.com/oadcalificari

#business facem și pe linkedin.com/optim-ad-calificari
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0756.169.119 0748.403.890

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput