Curs: Brutar- Patiser, Preparator Produse Fainoase

imagine BRUTAR- PATISER, PREPARATOR PRODUSE FAINOASE
1510 RON

Curs: Brutar- Patiser, Preparator Produse Fainoase

Curs de calificare // Autorizat

Resita , jud. Caras-severin // Pret: 1510 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNAȚIONAL
Data ultimei actualizari : 13/09/2022

Brutarul, fabrică pâine şi produse de panificaţie prin transformarea făinii şi a adaosurilor respective. Patiserul, prepară în laborator sau în unităţile industrializate, produsele de patiserie în vederea comercializării.
Prezentare curs

Competenţe dobândite
1. Aplicarea normelor de securitate si sanatate in muncă si de protectia mediului in industria alimentară
2. Aplicarea notiunilor de microbiologie si a normelor de igienă in industria alimentară
3. Exploatarea utilajelor si echipamentelor utilizate in industria alimentară
4. Executarea operatiilor de baza in laborator in industria alimentară
5. Fabricarea produselor de panificatie
6. Fabricarea produselor de patiserie
7. Fabricarea produselor fainoase

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNAȚIONAL

logo ACCRC INTERNAȚIONAL

Adresa: Petru Maior nr 2, etaj 3, cam.342/343, bl.800 , Resita, jud. Caras-Severin
Telefon: 0255244954
E-mail contact firma: accrcresita@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNAȚIONAL organizează cursuri de formare profesională acreditată de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familie , Ministerul Educației, Cercetării si Tineretului. 


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0255244954 0767475417
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.



Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput