Barmanul preparator participă la aranjarea (mise-en-place-ul) barului pentru primirea şi servirea clienţilor. Se preocupă cu profesionalism de întocmirea listei de bar, pornind de la oferta unităţii. Barmanul preparator răspunde de respectarea cu stricteţe a normelor de de securitate şi sănătate în muncă, igienico-sanitare la locul de muncă, inclusiv în spaţiile anexă (depozite).
În afară de cunoştinţele de bază teoretice şi practice, trebuie să stăpânească bine comunicarea în limbi străine (în principal engleza) şi utilizarea calculatorului.
Barmanul preparator contribuie la crearea prestigiului sectorului şi implicit, a unităţii de alimentaţie publică, prin respectarea regulilor privind calitatea serviciilor şi promovarea acestora.
Competențe dobândite
• Comunicarea interactivă la locul de muncă
• Comunicarea în limba străină
• Dezvoltarea pregătirii profesionale
• Munca în echipă
• Utilizarea calculatorului
• Menţinerea unui mediu de muncă sigur şi curat
• Aplicarea normelor SSM şi PSI
• Organizarea locului de muncă
• Prepararea băuturilor
• Servirea băuturilor
• Promovarea ofertei de produse şi băuturi a restaurantului
• Gestionarea produselor
• Îmbunătăţirea calităţii serviciilor
Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.