Curs: Agent - ghid de turism

imagine Agent – ghid de turism
2010 RON

Curs: Agent - ghid de turism

Curs de calificare // Autorizat

Ramnicu Valcea , jud. Valcea // Pret: 2010 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNATIONAL
Data ultimei actualizari : 08/07/2024

Ghidul de turism este persoana calificată şi specializată care însoţeşte şi asistă turiştii pe toată durata desfăşurării programelor turistice, oferă servicii turistice la nivelul contractului încheiat de turişti cu agenţia, asigură realizarea integrală a programului turistic la standardul de calitate stabilit.
Prezentare curs

Pregăteşte materiale informative pentru turişti. Oferă informaţii grupului , atât înainte cât şi în timpul programului , asupra desfăşurării programului zilnic; informaţii cu caracter istoric, cultural, geografic, economic. Organizează, la cererea turiştilor, excursii cu caracter opţional. şi activităţi de agrement în situaţia în care programul nu se poate respecta din motive obiective. Gestionează în mod responsabil mijloacele de plată încredinţate pe timpul programului. Face propuneri de îmbunătăţire a programelor turistice pe baza propriei experienţe şi a sugestiilor turiştilor. Rezolvă situaţiile neprevăzute care pot apărea pe parcursul excursiei. Organizează, de comun acord cu turiştii alte activităţi cu caracter recreativ. Aplică reglementările specifice privind protecţia muncii, protecţia mediului, şi protecţia consumatorului. Rezolvă situaţiile neprevăzute care pot apărea pe parcursul excursiei. Se ocupă de finalizarea excursiei prin depunerea dosarului la agenţie în termenul stabilit, dosar ce conţine raportul de ghid şi decontul pentru justificarea avansului primit la plecare. Îşi desfăşoară de obicei activitatea în cadrul agenţiei de turism, ca persoană angajată cu contract permanent dar cel mai des cu contract de colaborare sau ca persoana fizica autorizata

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL

logo ACCRC INTERNATIONAL

Adresa: str. Calea lui Traian, nr. 147, bl. D2, etaj 1, biroul 3, Ramnicu Valcea, jud. Valcea
E-mail contact firma: officevilcea_accrcinternational@yahoo.comResurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0764117720
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput