Curs: Agent de Turism

imagine AGENT DE TURISM
1510 RON
Sună acum: 0769276018

Curs: Agent de Turism

Curs de calificare // Autorizat

Targoviste , jud. Dambovita // Pret: 1510 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNATIONAL
Data ultimei actualizari : 13/09/2023

Curs AGENT DE TURISM - durata 4,5 luni Condiție minimă de acces- Învățământ minim obligatoriu
Prezentare curs

Ca agent de turism va trebui să intermediezi relația dintre consumatori și furnizorii de servicii turistice, să cunoști în detaliu conținutul ofertelor și al pachetelor promoționale din piață, să propui strategii de promovare a lor, dar și să te ocupi de rezervări, facturi și contracte. Un astfel de job poate implica și nenumărate deplasări.

Ca agent de turism va trebui să intermediezi relația dintre consumatori și furnizorii de servicii turistice, să cunoști în detaliu conținutul ofertelor și al pachetelor promoționale din piață, să propui strategii de promovare a lor, dar și să te ocupi de rezervări, facturi și contracte. Un astfel de job poate implica și nenumărate deplasări.


Acest curs de Agent de turism se adreseaza tuturor persoanelor ce doresc sa devina profesionisti activitatea din domeniul turismului, care, in urma cunostintelor, deprinderilor si abilitatilor dbandite in urma promovarii acestui curs sa poata sa conceapa, sa promoveze, sa vanda si sa coordoneze in cele mai bune conditii actiunile si activitatile turistice, atat cu turisti romani si cat si straini, si de asemena sa colaboreze cu agentii de turism partenere atat din Romania cat si din strainatate.

Competenţe dobândite
 1. Cunoaşterea reglementărilor referitoare la sănătate şi securitate în muncă, la situaţii de urgenţă şi la protecţia mediului aplicabile în activitatea agenţiei de turism
2.Cunoaşterea legislaţiei generale în domeniul turismului şi specifice în activitatea de turism
3.Comunicarea interpersonală
4.Lucrul în echipă în agenţia de turism
5.Comunicarea profesională în limba engleză în agenţia de turism
6.Competenţe informatice specifice agenţiei de turism
7.Competenţe de bază în geografia turismului
8.Competenţe de vânzări specifice agenţiei de turism
9.Gestionarea solicitărilor clienţilor agenţiei de turism
10.Utilizarea sistemelor software specifice în agenţia de turism
11.Studierea, ofertarea şi vânzarea serviciilor/ produselor turistice
12.Administrarea documentelor de evidenţă operativă şi de încasări/ plăţi specifice activităţii agenţiei de turism
13.Ofertarea şi vânzarea poliţelor de asigurare şi încasarea contravalorii acestora

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL

logo ACCRC INTERNATIONAL

Adresa: STR 1 MAI NR 42, Targoviste, jud. Dambovita
Telefon: 0345408.409
E-mail contact firma: officeaccrc@yahoo.com
Descriere:
Echipa ACCRC INTERNATIONAL este una dintre cele mai tinere echipe din domeniul formarii profesionale din Romania. Astfel, venim cu idei inovatoare si moderne de invatare, eliminand stilul sumbru al cursurilor de formare clasice. Mizam foarte mult pe partea practica a cursurilor, iar in ceea ce priveste partea teoretica ne asiguram intotdeauna ca modalitatea de formare a participantilor este interactiva si permite asimilarea cu o mai mare usurinta a cunostintelor. Experienta vasta a echipei noastre se regaseste in fiecare detaliu al activitatii noastre. Oferim cursantilor suporturi de curs interactive, rechizite si consumabile gratuit, pe toata perioada desfasurarii cursurilor. Deasemenea posibilitatea achitarii cursurilor in rate este un sprijin important oferit cursantilor nostri. La ACCRC INTERNATIONAL suntem mereu alaturi de cursantii nostri si ii sprijinim atat in timpul cursurilor cat si dupa finalizarea acestora.Adulții învață cel mai bine când sunt abordați la nivelul lor curent de înțelegere și competență. Un bun formator trebuie să găsească limbajul de comunicare cel mai adecvat grupului de cursanți. Formatorul de profesie jurist/psiholog/economist/inginer, trebuie sa-și adapteze stilul de predare și de comunicare. De exemplu, un curs pe tema „ Previziuni pe termen mediu si lung” este susținut în mod diferit de formator, dacă lucrează cu un grup de cursanți absolventi de stiinte economice, respectiv dacă se adresează unor potentiali manageri/directori.Invata de la


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0769276018

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput