Training: Train the Trainer

imagine Train the Trainer
1000 RON
Sună acum: 0722500637

Training: Train the Trainer

Training / Dezvoltare personala

Brasov , jud. Brasov // Pret: 1000 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 21 ore in 3 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Elias Consulting Group
Data ultimei actualizari : 14/05/2024

Acest program este dedicat profesionistilor care doresc fie sa urmeze o cariera in Training, fie sa isi dezvolte practica de trainer in cadrul companiei in care activeaza. Elias Consulting Group este o companie de Training si Coaching infiintata in anul 2006, avand in portofoliu peste 40 de clienti, companii multinationale si locale www.titusperide.com.
Prezentare curs

Programul poate fi derulat cu o grupa de maxim 9 participanti in 3 Sesiuni a cate o zi, sau in format 1 la 1, asemanator programului de Executive Coaching, in 5 sesiuni a cate 4 ore.

Participantii vor studia urmatoarele aspecte ale Trainingului: ● Dezvoltarea unui program de Training axat pe necesitatile participantilor. ● Aplicarea metodologiei de Invatare Accelerata pentru adulti. ● Etapele unui program de training: Pregatirea, Prezentarea, Practica si Performanta. ● Elemente de Presentation Skills si Public Speaking. ● Adaptarea programului de Training in functie de grupul de participanti. ● Tehnici de livrare si facilitare Vizuala. ● Best practice: Trainingul trebuie sa fie centrat pe participanti si pe necesitatile lor, si mai putin pe trainer si pe un volum mare de informatie. ●  Participantii vor avea capacitatea de a dezvolta si de a livra fiecare program de Training intr-o maniera atractiva si eficienta. Fiecare zi de curs este structurata dupa cum urmeaza:: ● 9.00 – 13.00: Teorie si Practica ● 14.00 – 16.00: Sesiuni de exersare a livrarii unei tematici de curs ● 16.30 – 17.00: Concluzii si Evaluarea zilei de curs. Obiectivul este de a forma din start comportamentele necesare in activitate zilnica prin activitati de Pregatire, Prezentare, Practica si Performanta. 

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Elias Consulting Group

logo Elias Consulting Group

Adresa: Str. Dealul de Jos nr. 5B, Brasov, jud. Brasov
E-mail contact firma: titus.peride@gmail.com
Descriere:
Compania Elias Consulting Group a fost infiintata in 2006. Scopul nostru este de a ajuta companiile in ceea ce priveste imbunatatirea Profesionalismului, Productivitatii si Profitabilitatii, si realizam acest lucru prin dezvoltarea comportamentelor si competentelor profesionale, si prin cresterea KPI ( indicatori cheie de performanta ). Elias Consulting Group are colaborari cu peste 40 de companii din Romania, Ungaria, Bulgaria, Canada si UK.


Lectori

Lectori generali
Titus Peride

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0722500637

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput