Curs: Sudor Electric - Calificare Prin Evaluare

imagine SUDOR ELECTRIC - Calificare prin EVALUARE
1290 RON
Sună acum: 0742.033.972

Curs: Sudor Electric - Calificare Prin Evaluare

Curs de calificare // Autorizat

Brasov , jud. Brasov // Pret: 1290 RON


Data incepere: 21/08/2022 // Durata: 5 zile
Perioada inscrieri: 10/03/2022 - 20/08/2022
Organizator: ALTHERA EVALCOV
Data ultimei actualizari : 08/07/2022

Certificat de competențe profesionale, emis de A.N.C. (Autoritatea Națională pentru Calificări) recunoscut la nivel național de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, în baza Ordonanței Guvernului nr. 129/2000, iar apostilat și tradus este recunoscut la nivel internațional.
Prezentare curs

Programul de evaluare SUDOR ELECTRIC reprezintă cea mai rapidă modalitate prin care persoanele pot obține o calificare în condițiile în care au deja experiență în domeniu dar nu dețin un certificat care sa ateste acest lucru, reprezentând alternativa cursului de formare profesională.

Descrierea calificării:

Procedee de sudură: Cu arc electric: cu electrozi de oţel, de aliaj metal şi înveliş grafit, cu fascicul de electrozi combinaţi, cu electrozi înveliţi (SEI), sub strat de flux, în mediu de gaz protector (MIG/ MAG – Metal Inert Gaz/ Metal Activ Gaz), cu electrod de wolfram nefuzibil (WIG/ TIG), sudură manuală prin topire, etc.

Cu flacără cu gaze: oxiacetilenică, gaze naturale,

Procedee neconvenţionale: cu jet de plasmă, brazare, lipire, sudare semiautomată în mediu de gaz sau sub strat de flux, cu laser, prin electrofuziune, cu ultrasunete Prin presiune

Sudare automată: sub strat de flux, în mediu de gaz, în baie de zgură, etc

Tăierea: cu arc electric, cu flacără cu gaze, cu jet de plasmă, etc.


IMPORTANT: facem evaluari/certificari si in alte localitati decat cele in care avem puncte de lucru pentru grupuri de minim 50 persoane

Pretul pentru evaluarile facute in alte localitati decat cea in care este sediul nostru este de 890 RON

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ALTHERA EVALCOV

logo ALTHERA EVALCOV

Adresa: Str. Griviței, nr. 22, Brasov, jud. Brasov
E-mail contact firma: office@althera.ro
Descriere:
Althera Evalcov este Centru Autorizat de Evaluare și Certificare a Competențelor Profesionale, al cărui activitate este coordonată de A.N.C. (Autoritatea Naţională pentru Calificări). Vine în întâmpinarea persoanelor care au dobândit experiență într-un domeniu, practicând o meserie în țară și/sau străinătate, dar nu dețin un certificat de calificare recunoscut. Examenul este etapizat și presupune atât o probă teoretică cât și una practică. Întregul proces are la bază standardul ocupațional pentru ocupația/meseria respectivă și oferă garanția că persoana certificată deține toate cunoștințele și abilitățile menționate în standard. Evaluarea se bazează pe ceea ce sunteți capabil să faceți în momentul evaluării și nu ține cont de modul în care ați obținut cunoștințele. Evaluarea se desfășoară după un program flexibil, stabilit împreună cu solicitantul, fără să își afecteze programul de muncă. Certificatul de competențe profesionale are aceeași valoare ca și certificatul de absolvire, respectiv de calificare, în baza Ordinului Ministerului Muncii, Solidarității Sociale și Familiei 4543/468/2004, Art.33, alin.1-3 și este recunoscut la nivel național și internațional prin apostilare.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0742.033.972

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput