Curs: Stivuitorist

imagine Stivuitorist
1300 RON

Curs: Stivuitorist

Curs de specializare // Autorizat

Timisoara , jud. Timis // Pret: 1300 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 13/10/2022

Cursul se desfasoara in sistem hibrid (online + fizic in sala de curs + fizic la pregatirea practica pe stivuitor) Pregatire teoretica online, modul accesibil oricand Pregatire teoretica in sala de curs Pregatire practica pe stivuitor
Prezentare curs

Cursul se desfasoara in sistem hibrid (online + fizic in sala de curs + fizic la pregatirea practica pe stivuitor). Cursul de stivuitorist se desfasoara in Timisoara.

Pregatire teoretica online:
    11 prezentari video pentru fiecare capitol de curs in parte + 1 prezentare bonus de recapitulare. Cate 15-40 de minute cu explicatii, prezentari, pe fiecare tema din suportul de curs. In total peste 6 ore de prezentare video a pregatirii teoretice.
    Capitolele din suportul de curs, descarcabile in format pdf.
    Cate 10 intrebari tip grila, interactive pentru fiecare capitol in parte. In total 110 intrebari pregatitoare pentru examenul final, cu raspunsurile imediat dupa rezolvarea lor online.
    Sistem de discutii si comentarii la fiecare capitol in parte.
    Cont de utilizator pentru fiecare cursant in parte, valabil 45 de zile.

Pregatire teoretica in sala de curs: Intalniri cu lectorul autorizat de teorie, in sala de curs, pentru parcurgerea si aprofundarea materiei din suportul de curs. Partea teoretica a cursului de stivuitorist, fizic in sala de curs se desfasoara in Timisoara.

Pregatire practica pe stivuitor: Intalniri cu lectorul autorizat de practica, unde iti punem la dispozitie stivuitorul nostru, pentru ca tu sa inveti cu adevarat ce inseamna sa manevrezi un stivuitor. Partea practica a cursului de stivuitorist se desfasoara in Timisoara.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Confortul Filiala Timisoara

logo Confortul Filiala Timisoara

Adresa: Calea Urseni 16/d, Timisoara, jud. Timis
E-mail contact firma: officetm@confortul.ro
Descriere:
Autorizare initiala: Stivuitoristi, Macaragii, Fochisti, RSVTI, RSLCalificare ANC: Mecanici Auto, Tehnician Prestatii Vehicule (Maistrii Mecanici Auto)Reautorizare ISCIR: Stivuitoristi, Macaragii, Fochisti, RSVTI, RSLServicii Operator RSVTI, persoana juridica autorizata ISCIRConfortul Filala Timisoara este o firmacu peste 10 ani de experienta in domeniul cursurilorde calificare si al formarii profesionale.Experienta acumulata in acest timp si dorintaconstanta de a ne imbunatati serviciile ne-a facut sadevenim un nume de referinta pe piatadin vestul Romaniei. Peste 5000 de absolventi ai cursurilororganizate de noi, am colaborat cu peste 500 declienti persoane juridice, am organizat peste 150 decursuri de calificare, perfectionare, specializare.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0775 30 53 44
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput