Workshop: Stilurile de ataşament şi relatia de cuplu

imagine Stilurile de ataşament şi relaţia de cuplu
gratuit

Workshop: Stilurile de ataşament şi relatia de cuplu

Workshop

Bucuresti Sector 5, jud. Bucuresti // Curs gratuit


Data incepere: 13/10/2020
Perioada inscrieri: 08/09/2020 - 13/10/2020
Organizator: FUNDATIA CCU
Data ultimei actualizari: 24/09/2020

Te simţi respins/ă de partener/ă şi orice ai face pare că te evită? Sau poate te simţi sufocat/ă de încercarile acestuia/acesteia de a se apropia prea mult? Nu o/îl înţelegi sau nu te simţi înţeles/înţeleasă în manifestările de iubire sau în lipsa lor? Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site! https://www.fundatiaccu.ro/stilurile-de-atasament-si-relatia-de-cuplu/
Prezentare curs

Înscrie-te acum la webinarul GRATUIT „Stilurile de ataşament şi relaţia de cuplu”, susținut de Vera Budan - psiholog clinician și psihoterapeut în abordarea Gestalt şi află ce te împinge să ai anumite comportamente care îl/o resping sau de ce tu eşti cel/cea care respinge/se retrage.


Te așteptăm pe data de 13 octombrie, de la ora 18:30 , la o video conferință despre apropierea sănătoasă, distanţa emoţională şi echilibrul dintre EU şi NOI în cadrul unei relaţii.


Locurile sunt limitate (maxim 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua seminarului se face până în ora 18:05. 


Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îti downloadezi (descarci) aplicația ZOOM (Zoom client for meetings), de pe acest link: https://zoom.us/download 


Id-ul de logare și parola, vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv luni, 12.10.2020, ora 15:00. 


Cui i se adreseaza webinarul?


 • Tuturor celor care au fost cel puţin o dată îndrăgostiţi şi au simţit frica de a fi respinşi/abandonaţi; 
 • Celor care au fost acuzaţi că sunt reci/distanţi, că nu se implică îndeajuns;
 • Persoanelor care vor să se înţeleagă mai bine pe sine şi propriile comportamente în relaţii;
 • Tuturor celor care ar dori să-şi înţeleagă mai bine partenerul.
 • Celor care vor relaţii armonioase şi ar vrea să ştie de la ce pot înepe, sau care ar fi paşii următori, dacă lucrează de ceva timp asupra relaţiei proprii.

Cui nu se adresează acest webinar?


 • Celor care nu sunt interesaţi de propriile trăiri şi motive din spatele unor tipare de comportament în cuplu. 
 • Celor care cred că au făcut deja tot ce au putut şi că nu au la ce să mai lucreze.

Descrierea detalitata a temei:


Distanţa emoţională dintre doi oameni care îşi declară dargoste la un moment dat, poate varia mult de la caz la caz. Unele cupluri par a fi un tot întreg şi nu ne imaginăm cum ar putea trăi unul fără altul, în alte cazuri cei doi par a trăi pe planete diferite, iar în unele cupluri, un partener îşi doreşte întotdeauna mai multă apropiere, iar celălalt pare să fugă mereu de aceasta. De ce depinde cât de mult vom avea tendinţa să ne apropiem de celălalt, sau de cât spaţiu avem nevoie într-o relaţie?

Este adevărat că partenerul ne respinge/sufocă, sau este o interpretare subiectivă a celuilalt? Ce putem face pentru a echilibra balanţa apropierii şi a ne simţi în siguranţă cu celălalt? În webinar vom aborda fiecare stil de ataşament în parte, pentru a afla cum să le recunoaştem în noi sau în celălalt, ce nevoi are fiecare, dar şi ce frici îl împing spre anumite comportamente care par exagerate din exterior. Vor fi numeroase exemple în care vă veţi regăsi uşor fiecare, chiar dacă nu sunteţi implicaţi la moment într-o relaţie. 


Cu ce pleacă acasă cursanţii?


Participanţii vor putea determina care este stilul propriu de ataşament şi vor descoperi şi stilul partenerului (fostul sau actualul). Fiecare va şti ce poate face pentru a se apropia cât mai mult de stilul securizant de ataşament, cel mai echilibrat dintre toate. La fel vom afla ce putem face pentru ca şi partenerul să se simtă mai în siguranţă, în funcţie de stilul acestuia de ataşament. 


Despre Trainer:


Vera Budan - psiholog clinician și psihoterapeut în abordarea Gestalt. 


Tipurile de consiliere efectuate: 


 • Consiliere individuală cu elemente de psihoterapie în următoarele domenii: depresie, lucrul cu traumele psihologice, crize de vârstă și existențiale, pierderea sensului, relații dependente, despărțiri dureroase, divorțuri, neîncredere în propria persoană, evenimente traumatizante la vârsta matură și în copilărie, etc. 
 • Consilierea părinților în vederea problemelor educaționale (copii și adolescenți);
 • Terapie de grup;
 • Training-uri de dezvoltare personală.

Studii și formări de bază:


 • Licențiat în Psihologie (USM); 
 • Master în Psihologie (USM);
 • NLP Practitioner și NLP master, Master în Comunicare Hipnotică;
 • Formare în psihoterapie Gestalt


Vă aşteptăm!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

FUNDATIA CCU

logo FUNDATIA CCU

Adresa: Strada Progresului 134-138, Bucuresti Sector 5, jud. Bucuresti
Descriere:

Fundația Competenți, Corecți și Utili, este o organizație non-guvernamentală înființată în anul 2017, urmând ca prin activitatea depusă să promoveze valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.


Scop


Fundația CCU are ca scop promovarea valorilor menționate mai sus, atât la nivel individual cât și la nivel de organizații, instituții și companii, astfel încât activitățile lor sociale și economice să aibă cât mai mult success.


Misiunea Fundației CCU este de a oferi oportunități concrete celor care împărtășesc valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.


Obiectiv


Fundația CCU are ca obiectiv formarea unei comunități de persoane, organizații, instituții și companii care împărtășesc valorile noastre. Dorim ca numărul membrilor în următorii 5 ani să ajungă la 3.000 de persoane și 300 de organizații, instituții și companii publice sau private.


Activitate


În următorii 5 ani, Fundația CCU își propune să organizeze peste 250 de evenimente din categoriile dezvoltare personală și profesională, schimburi de experiență și networking, pentru cei care împărtășesc valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.
Lectori

Lectori generali
Vera Budan

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0748116116
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput