Curs: Specialist in Managementul Deseurilor - Acreditat ANC 0722934356

imagine Specialist in MANAGEMENTUL DESEURILOR - Acreditat ANC 0722934356
1460 RON

Curs: Specialist in Managementul Deseurilor - Acreditat ANC 0722934356

Curs de specializare // Autorizat

Constanta , jud. Constanta // Pret: 1460 RON


Data incepere: 24/07/2024
Perioada inscrieri: 08/06/2024 - 23/07/2024
Data ultimei actualizari : 01/07/2024

Cursul de Specialist in Managementul Deseurilor este AUTORIZAT de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A). telefon 0722934356
Prezentare curs

Cursul de Specialist in Managementul Deseurilor este AUTORIZAT de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A).
Programul cursurilor teoretice și a activității practice este flexibil și adaptabil în funcție de nevoile cursanților.
OUG 92/2021, care specifica faptul ca orice entitate producatoare de deseuri este obligata sa desemneze un angajat responsabil pentru supravegherea si gestionarea corecta a deseurilor sau contractarea unei terte persoane. Acest lucru poate fi facut doar prin absolvirea unui curs acreditat ANC pentru ocupatia: Specialist in Managementul Deseurilor.

Cui se adreseaza cursul: Cursul se adreseaza tuturor entitatilor cu personalitate juridica sau persoanelor fizice care sunt abilitate sa gestioneze deseurile produse de institutii, cu respectarea legii in vigoare.
Cursurile pot fi urmate si de persoanele care doresc sa se certifice in vederea ocuparii unui nou loc de munca.

Certificare: In urma finalizarii examenului de absolvire, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Absolvire pentru ocupatia de “Specialist in Managementul Deseurilor” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului.

COMPETENTE PROFESIONALE DOBANDITE IN URMA ABSOLVIRII
Lucrul in echipaAsigurarea calitătii activitătii de management al deseurilor
Planificarea activitătii de management al deseurilor
Instruirea personalului implicat in managementul deseurilorOrganizarea activitătilor specifice managementului deseurilor
Evaluarea activitătii de management al deseurilor
Raportarea rezultatelor privind managementul deseurilor

Certificare: In urma finalizarii examenului de absolvire, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Absolvire pentru ocupatia de “Specialist in Managementul Deseurilor” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului.Potrivit Legii 211/2011, art. 22, care specifica faptul ca orice entitate producatoare de deseuri este obligata sa desemneze un angajat responsabil pentru supravegherea si gestionarea corecta a deseurilor sau contractarea unei terte persoane.Acest lucru poate fi facut doar prin absolvirea unui curs acreditat ANC pentru ocupatia: Specialist in Managementul Deseurilor.


Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Sagittarius Business & Training

logo Sagittarius Business & Training

Adresa: str. Ion Lahovari 55A Constanta, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0733 731 899
E-mail contact firma: sagittarius.training@gmail.com
Descriere:

Sagittarius Business & Training este un partener de incredere, pe termen lung, pentru toti clientii nostri, ajutandu-i sa-si dobandeasca cunostintele si sa-si dezvolte abilitatile si deprinderile in domeniile in care doresc sa inceapa sau sa evolueze in cariera.

Echipa noastra este formata din lectori profesionisti, cu vasta experienta in domeniile in care activeaza, ce va ajuta sa va atingeti obiectivele propuse si sa dobanditi competentele necesare in viitoarele activitati dorite.

 Punem la dispozitie o gama variata de cursuri, ce vin sa satisfaca necesitatile de instruire a fiecarui cursant si totodata, in urma promovarii examenelor veti obtine Certificate de Absolvire /calificare  acreditate de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, respectiv Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, ce sunt recunoscute atat în ţară cat şi în Statele Membre ale Uniunii Europene. Acestea sunt însoţite de suplimente descriptive care atestă competenţele profesionale dobândite în urma evaluării efectuate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733 731 899 0722 934 356
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput