Curs: Specialist in Domeniul Calitatii

imagine SPECIALIST IN DOMENIUL CALITATII
1010 RON
Sună acum: 0255244954, 0767475417

Curs: Specialist in Domeniul Calitatii

Curs de perfecţionare // Autorizat

Anina , jud. Caras-severin // Pret: 1010 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 180 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNAȚIONAL
Data ultimei actualizari : 08/09/2022

Un specialist în domeniul calităţii, trebuie să aibă capacitatea de a implementa sistemul calităţii în conformitate cu standardele ISO 9000 şi de a acţiona ca responsabil al sistemului calităţii. În plus, el trebuie să fie capabil de a efectua audituri ale calităţii proceselor şi produselor.
Prezentare curs
Competenţe dobândite    îmbunatăţirea continuă a propriei pregătiri profesionale.    asigurarea calităţii proceselor.    elaborarea şi implementarea tehnicilor şi metodelor de asigurare asistată de calculator a calităţii.    organizarea auditurilor calităţii.    realizarea şi exploatarea tablourilor de bord ale calităţii.    stabilirea şi menţinerea relaţiilor cu clienţii şi furnizorii în scopul asigurării calităţii.    coordonarea activităţilor de măsurare şi încercare.    coordonarea elaborării documentaţiei sistemului calităţii.    educarea, instruirea şi motivarea personalului.    definirea politicii în domeniul calităţii.    stabilirea şi îmbunătăţirea structurii organizatorice.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNAȚIONAL

logo ACCRC INTERNAȚIONAL

Adresa: Petru Maior nr 2, etaj 3, cam.342/343, bl.800 , Resita, jud. Caras-Severin
Telefon: 0255244954
E-mail contact firma: accrcresita@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNAȚIONAL organizează cursuri de formare profesională acreditată de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familie , Ministerul Educației, Cercetării si Tineretului. 


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0255244954 0767475417

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput