Seminar: Retentia Angajatilor

imagine Retenția Angajaților
gratuit

Seminar: Retentia Angajatilor

Seminar

Bucuresti Sector 5, jud. Bucuresti // Curs gratuit


Data incepere: 14/11/2019
Perioada inscrieri: 09/10/2019 - 14/11/2019
Organizator: FUNDATIA CCU
Data adaugarii: 09/10/2019

Ne întrebăm adesea: „De ce ne pleacă oamenii?”... însă întrebarea nu este de ce pleacă aceștia, întrebarea este ce îi face să rămână? În majoritatea companiilor ajungem să ne întrebăm de ce ne pleacă oamenii atunci când este mult prea târziu. Facem un Exit Interview, ne bazăm pe onestitatea oamenilor și credem că am aflat motivele pentru care pleacă. Și ce facem cu răspunsurile?
Prezentare curs

De obicei nimic. Oamenii se așteaptă ca după ce-ți dau semnalele tu să și faci ceva cu ele. Și ca angajat observi că nu s-a schimbat nimic. Și te întrebi tu de ce mai stai. Poate te întreabă și pe tine cineva ceva. Este ca și cum dăm o pastilă pentru ficat când pe tine te doare capul. Tratăm de multe ori efectul, și nu cauza.


Răspunsurile la aceste întrebări și nu numai le veți primi de la doamna Corina Neagu fondator al companiei DARE (Development Advice & Resources), companie de consultanță – cu o experință de peste 15 ani în domeniul resurselor umane, peste 20 de ani în corporații mijlocii și mari (FMCG, Publicitate, Producție, Consultanță, Securitate privată, IT, Educație).


Așadar, vino pe data de 14.11.2019 la Seminarul GRATUIT "Retenția Angajaților", ce va avea loc la sediul Fundației CCU, din Str.Progresului 134-138, et. 1, sala Mihai Eminescu, sector 5, București, începând cu orele 17:30.


Înscrierile se fac completând formularul de pe site!

www.fundatiaccu.ro/retentia-angajatilor/


Unul dintre obiectivele principale ale oricărei companii este să creeze climatul și mediul propice oamenilor pentru ca aceștia să crească, să se simtă confortabil, să se simtă fericiți. De ce? Pentru că un angajat fericit va livra rezultate. Un angajat nefericit va pleca.


Toate companiile vor profit, vor rezultate. Nu le pot avea fără oameni motivați, entuziaști, dornici de muncă.


 Și atunci ce facem și cum facem pentru:


  • a avea angajați fericiți?
  • a anticipa și a vedea ce-i motivează, îi reține, îi face performanți?
  • a avea rezultatele așteptate prin oameni? 

Vă așteptăm să aflăm și să dezbatem împreuna un fenomen delicat și tot mai des întalnit pe piața muncii din Romania!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

FUNDATIA CCU

logo FUNDATIA CCU

Adresa: Strada Progresului 134-138, Bucuresti Sector 5, jud. Bucuresti
Descriere:

Fundația Competenți, Corecți și Utili, este o organizație non-guvernamentală înființată în anul 2017, urmând ca prin activitatea depusă să promoveze valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.


Scop


Fundația CCU are ca scop promovarea valorilor menționate mai sus, atât la nivel individual cât și la nivel de organizații, instituții și companii, astfel încât activitățile lor sociale și economice să aibă cât mai mult success.


Misiunea Fundației CCU este de a oferi oportunități concrete celor care împărtășesc valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.


Obiectiv


Fundația CCU are ca obiectiv formarea unei comunități de persoane, organizații, instituții și companii care împărtășesc valorile noastre. Dorim ca numărul membrilor în următorii 5 ani să ajungă la 3.000 de persoane și 300 de organizații, instituții și companii publice sau private.


Activitate


În următorii 5 ani, Fundația CCU își propune să organizeze peste 250 de evenimente din categoriile dezvoltare personală și profesională, schimburi de experiență și networking, pentru cei care împărtășesc valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.
Lectori

Lectori generali
Corina Neagu

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0724388471
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput