Curs: Programator Sisteme Informatice

imagine PROGRAMATOR SISTEME INFORMATICE
4510 RON
Sună acum: 0352401078, 0769413920

Curs: Programator Sisteme Informatice

Curs de perfecţionare // Autorizat

Drobeta Turnu Severin , jud. Mehedinti // Pret: 4510 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNATIONAL
Data ultimei actualizari : 26/04/2024

Cursul de formare profesională programator de sistem informatic (JAVA, SVG, OpenGL) – modul teoretic avansat unde cursanţii vor căpăta cunoştinţe de detaliu în ceea ce priveşte programarea în limbajele JAVA, SVG, OpenGL. JAVA este un limbaj de programare orientat-obiect, puternic tipizat.
Prezentare curs

Cursul de formare profesională programator de sistem informatic (JAVA, SVG, OpenGL) – modul teoretic avansat unde cursanţii vor căpăta cunoştinţe de detaliu în ceea ce priveşte programarea în limbajele JAVA, SVG, OpenGL.
JAVA este un limbaj de programare orientat-obiect, puternic tipizat. Cele mai multe aplicaţii distribuite sunt scrise în Java, iar noile evoluţii tehnologice permit utilizarea sa şi pe dispozitive mobile gen telefon, agendă electronică, palmtop etc.
În felul acesta se creează o platformă unică, la nivelul programatorului, deasupra unui mediu eterogen extrem de diversificat.
Acesta este utilizat în prezent cu succes şi pentru programarea aplicatiilor destinate intranet-urilor.
SVG (Scalable Vector Graphics) este un limbaj pentru descrierea de imagini 2D folosind XML.
Permite definirea imaginilor prin 3 metode: text, grafics vectorials şi “bitmap-uri” (fişiere în formatul BMP).
OpenGL (Open Graphic Librarie) este o specificaţie standard care defineşte o aplicaţie cross-platform API (application programming interface) foarte utilizat pentru programarea componentelor grafice 2D şi 3D ale programelor de calculator.
Interfaţa constă în peste 250 de apeluri diferite care pot fi folosite pentru a desena scene 3D complexe din primitive simple.
Modul practic în prezent se desfasoară cursurile de formare profesională programator de sistem informatic (C#, Java) – modul practic unde cursanţii vor pune în aplicare ceea ce au invăţat la modulele teoritice.
Se vor realiza 1, 2 aplicaţii practice. Aceste aplicaţii vor fi construite respectand cât mai mult modul de lucru dintr-o firma reală de software development.
Pe langă aplicaţiile practice a fost realizata o documentaţie pentru fiecare proiect în parte şi care a fost anexată acesteia.

Competențe dobândite
• comunicarea la locul de muncă.
• lucrul în echipă.
• dezvoltarea profesională.
• utilizarea calculatorului personal.
• aplicarea normelor de tehnica securitaţii muncii şi de prevenire şi stingere a incendiilor.
• aplicarea procedurilor de calitate.
• identificarea necesarului de componente şi materiale consumabile specifice.
• proiectarea programului/ componentei/ aplicaţiei software.
• elaborarea programului/ componentei/ aplicaţiei software.
• testarea programului/ componentei/ aplicaţiei software.
• asigurarea corectitudinii rezultatelor obţinute.
• asigurarea securitaţii programelor/ componentei/ aplicaţiei software, a datelor de test şi a suporturilor/ dispozitivelor de stocare.
• implementarea programului/ componenţei/ aplicaţiei software.
• acordarea de consultanţă beneficiarilor/ utilizatorilor programului/ aplicaţiei.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL

logo ACCRC INTERNATIONAL

Adresa: TUDOR VLADIMIRESCU NR.65, ETAJUL2, CAM. 20, Targu Jiu, jud. Gorj
Telefon: 0352401078
E-mail contact firma: accrcinternational@yahoo.com
Descriere:
Echipa ACCRC INTERNATIONAL este una dintre cele mai tinere echipe din domeniul formarii profesionale din Romania. Astfel, venim cu idei inovatoare si moderne de invatare, eliminand stilul sumbru al cursurilor de formare clasice. Mizam foarte mult pe partea practica a cursurilor, iar in ceea ce priveste partea teoretica ne asiguram intotdeauna ca modalitatea de formare a participantilor este interactiva si permite asimilarea cu o mai mare usurinta a cunostintelor. Experienta vasta a echipei noastre se regaseste in fiecare detaliu al activitatii noastre. Oferim cursantilor suporturi de curs interactive, rechizite si consumabile gratuit, pe toata perioada desfasurarii cursurilor. Deasemenea posibilitatea achitarii cursurilor in rate este un sprijin important oferit cursantilor nostri. La ACCRC INTERNATIONAL suntem mereu alaturi de cursantii nostri si ii sprijinim atat in timpul cursurilor cat si dupa finalizarea acestora.Adulții învață cel mai bine când sunt abordați la nivelul lor curent de înțelegere și competență. Un bun formator trebuie să găsească limbajul de comunicare cel mai adecvat grupului de cursanți. Formatorul de profesie jurist/psiholog/economist/inginer trebuie sa-și adapteze stilul de predare și de comunicare. De exemplu, un curs pe tema „ Previziuni pe termen mediu si lung” este susținut în mod diferit de formator, dacă lucrează cu un grup de cursanți absolventi de studii economice, respectiv dacă se adresează unor potențial manageri/directori


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0352401078 0769413920

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput