Curs: Program de Pregatire: Front-end Developer - Cluj-napoca - Acreditat

imagine Program de pregătire: Front-End Developer - Cluj-Napoca - ACREDITAT
6000 RON

Curs: Program de Pregatire: Front-end Developer - Cluj-napoca - Acreditat

Curs de specializare // Autorizat

Cluj-napoca , jud. Cluj // Pret: 6000 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 100 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Azimut Vision
Data ultimei actualizari : 27/01/2023

Curs acreditat cu pregătire de la zero. Front-End Developer - Cluj-Napoca
Prezentare curs

Curs acreditat de pregătire pentru meseria de Front End Developer

Locația: Cluj-Napoca 

Durata: 100 de ore 


Părerile cursanților:

"Cursul mi-a fost foarte folositor, o piatră de pornire care îmi lipsea și care mă îndeamna să învăț și mai mult în acest domeniu. Mi-a plăcut enorm interacțiunea atât cu staff-ul cât și cu instructorul . Foarte util cursul. Mulțumesc pt informațiile bine structurate și de calitate .Totodată mi-a plăcut implicarea și seriozitatea Cristinei. Mi-a făcut mare plăcere să particip la acest curs și am învățat foarte multe din el. Personal a fost o investiție foarte bună pentru mine. Vă mulțumesc Azimut Vision."
- Istvan

"La curs în sine, personal mi-a plăcut modul de predare și faptul că am primit teme și exerciții care m-au ajutat enorm să înțeleg cum să lucrez mai bine în HTML și CSS. Mi-a plăcut, de asemenea, să studiez tot ce ține de Front End deoarece am descoperit că mă pasionează. Mi-a plăcut sala, mediul în care s-a desfășurat cursul. Mi-a plăcut că s-a proiectat cursul pe perete și că s-au realizat prezentări Ppt pe marginea cărora am învățat și am discutat. Un plus a fost că am primit suport de curs acasă, la fiecare modul (foile acelea printate). Mi-a plăcut că am dat teste. A, și să nu uit: prestația Cristinei (instructor) a fost de nota 10. Mi-a plăcut enorm că a fost deschisă la orice întrebare, la orice termen căutat pe net și neînțeles. E un instructor foarte bun și e mereu acolo când ai nevoie de ajutor."
-Melisa Muresan 

Detalii cu privire la curs, respectiv perioada de desfasurare a cursului si inscrieri: https://azimutvision.ro/course/program-pregatire-front-end-developer-cluj-napoca-acreditat/

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Azimut Vision

logo Azimut Vision

Adresa: Bd. Eroilor nr.14, Cluj-napoca, jud. Cluj
E-mail contact firma: cariere@azimutvision.ro
Descriere:

Curs acreditat de pregatire pentru meseria de Front End Developer

Locatia: Cluj-Napoca

Durata: 100 de ore


Parerile cursantilor:

"Cursul mi-a fost foarte folositor, o piatra de pornire care imi lipsea si care ma indeamna sa invat si mai mult in acest domeniu. Mi-a placut enorm interactiunea atat cu staff-ul cat si cu instructorul . Foarte util cursul. Multumesc pt informatiile bine structurate si de calitate .Totodata mi-a placut implicarea si seriozitatea Cristinei. Mi-a facut mare placere sa particip la acest curs si am invatat foarte multe din el. Personal a fost o investitie foarte buna pentru mine. Va multumesc Azimut Vision"

- Istvan


"La curs in sine, personal mi-a placut modul de predare si faptul ca am primit teme si exercitii care m-au ajutat enorm sa inteleg cum sa lucrez mai bine in HTML si CSS. Mi-a placut, de asemenea, sa studiez tot ce tine de Front End deoarece am descoperit ca ma pasioneaza. Mi-a placut sala, mediul in care s-a desfasurat cursul. Mi-a placut ca s-a proiectat cursul pe perete si ca s-au realizat prezentari Ppt pe marginea carora am invatat si am discutat. Un plus a fost ca am primit suport de curs acasa, la fiecare modul (foile acelea printate). Mi-a pl...
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0720 342 122
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput