Training: Prim -ajutor Premedical

imagine PRIM -AJUTOR PREMEDICAL
250 RON

Training: Prim -ajutor Premedical

Training / Dezvoltare personala

Constanta , jud. Constanta // Pret: 250 RON


Data incepere: 17/07/2022 // Durata: 8 ore in 1 zile
Perioada inscrieri: 27/06/2022 - 15/07/2022
Organizator: Asociața A.S.F.P.
Data ultimei actualizari : 27/06/2022

Primul ajutor este reprezentat de totalitatea acțiunilor efectuate de către persoane fără pregătire medicală și fără echipamente specifice acestui scop, menite să stabilizeze victima până la preluarea ei de către un serviciu specializat.
Prezentare curs

Legea 319 și HG 1425/2006 stipulează obligativitatea legală a oricărui angajator sau manager de proiect să furnizeze echipamente adecvate de prim ajutor, spații și facilități cu destinația menționată, cât și personal antrenat pentru acordarea primului ajutor la locul de muncă.

Cursurile de Prim Ajutor Premedical sunt structurate astfel:

1. Modul I (adult) (8 h / 250 lei). Acest modul vizează: Suportul vital de bază, Arsura de grad I, Dezobstrucție, Poziția lateral de siguranță.

2. Modul II (adult) (8 h / 250 lei). Acest modul vizează: Arsura de grad II și III, Funcțiile pielii, Electrocutarea, Plăgi, Fracturi.

3. Modul III (nou-născut și copil) (8 h / 250 lei). Acest modul vizează: Suportul vital de bază, Dezobstrucție, Înecul.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Asociața A.S.F.P.

logo Asociața A.S.F.P.

Adresa: B-dul Al. Lăpușneanu nr.1 (parterul casei de cultură, la Cursuri de Calificare), Constanta, jud. Constanta
E-mail contact firma: office@asistentasiformare.ro
Descriere:

Asociația de Dezvoltare pentru Asistență Socială și Formare Profesională (Asociația A.S.F.P.) este persoană juridică fără scop patrimonial și este înființată în anul 2016 prin dorința membrilor fondatori de a crește calitatea resursei umane precum și calitatea în domeniul formării profesionale.

 Printr-o abordare creativă și eficientă Asociația A.S.F.P. urmărește, pe de o parte ca toți beneficiarii cursurilor absolvite (în prezent peste 1600 absolvenți) să demonstreze profesionalism în munca desfășurată atât în calitate de administratori ai propriilor afaceri, cât și în calitate de angajați, iar pe de altă parte să prevină și să combată marginalizarea socială, abuzul, neglijarea și discriminarea de orice formă în scopul creșterii calității vieții oamenilor indiferent de vârstă, gen, etnie, religie sau categorie socială.

Asociația A.S.F.P. are în componența ei specialiști în diverse domenii privind formarea profesională continuă a adulților și asistență socială.

În acest sens, specialiștii Asociației A.S.F.P. dețin o vastă experiență și competențe în domenii precum: asistență socială, securitate și sănătate în muncă, situații de urgență, construcții, contabilitate, resurse umane etc, formarea profesională fiind una de...
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0722368648 0722368648
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput