Curs: Patiser

imagine PATISER
1210 RON

Curs: Patiser

Curs de calificare // Autorizat

Resita , jud. Caras-severin // Pret: 1210 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 360 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNAȚIONAL
Data ultimei actualizari : 21/03/2023

Ocupaţia se aplică lucrătorilor care îşi desfăşoară activitatea în unităţile de patiserie specializate și / sau unități de catering, partide de lucru din cadrul restaurantelor / cafenele / insule de gătire din hypermarketuri / mall / vagoane restaurant / vase de croazieră fluvială sau maritimă / unități mobile (food-truck) / tonete în piețe și târguri, cu capacități de producție diferite.
Prezentare curs
Ocupaţia presupune și o sferă minimă de competenţe cheie precum cele digitale, de utilizare a
noțiunilor de bază de TIC, cele civice și sociale organizaționale, dar și cele antreprenoriale
competențe care să il ajute în activitatea zilnică: utilizarea cunoștințelor digitale în exploatarea
echipamentelor dar și în autocontrolul și monitorizarea activității, în organizarea locului de
muncă, în stabilirea unor relații civice și sociale corecte pentru desfășurarea activității.
În plus, pentru desfășurarea activității cu un deplin control al riscurilor, PATISERUL trebuie
să aibă și un minim de competențe generale cu privire la aplicarea normelor de securitate şi
sănătate în muncă, aplicarea normelor de protecţie a mediului, și aplicarea normelor de igienă
şi de siguranţă a alimentelor. Pentru controlul și monitorizarea activitășii este necesar să aibă
un minim de competențe cu privire la întocmirea documentelor primare specific.

Competențe dobândite

1. Utilizarea noțiunilor introductive de TIC – competențe digitale
2. Dobândirea noțiunilor de bază civice și sociale organizațional
3. Dobândirea noțiunilor de bază antreprenoriale
4. Aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă
5. Aplicarea normelor de protecţie a mediului
6. Aplicarea normelor de igienă şi de siguranţă a alimentelor
7. Întocmirea documentelor specifice patiseriei
8. Exploatarea utilajelor și echipamentelor utilizate în patiserie. Utilizarea ustensilelor.
9. Cunoașterea și pregătirea materiilor prime si auxiliare folosite in patiserie
10. Recepţia calitativă şi cantitativă a materiilor prime şi auxiliare
11. Depozitarea şi transportul materiilor prime, auxiliare şi a semifabricatelor
12. Prepararea și prelucrarea tipurilor de aluat pentru patiserie
13. Prepararea și prelucrarea cremelor și umpluturilor
14. Prepararea și prelucrarea semifabricatelor pentru finisare si decor
15. Asamblarea semifabricatelor în vederea preparării la cald sau la rece
16. Pregătirea produselor finite de patiserie pentru depozitare și livrare
17. Asigurarea calității și siguranței alimentului a semifabricatelor și produselor finite
de patiserie
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNAȚIONAL

logo ACCRC INTERNAȚIONAL

Adresa: Petru Maior nr 2, etaj 3, cam.342/343, bl.800 , Resita, jud. Caras-Severin
Telefon: 0255244954
E-mail contact firma: accrcresita@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNAȚIONAL organizează 95 de programe  de formare profesională acreditate de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familie , Ministerul Educației,


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0767475417 0255244954
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.



Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput