Curs: Ospatar ( Chelner) Vanzator in Unitati de Alimentatie

imagine OSPATAR( CHELNER) VANZATOR IN UNITATI DE ALIMENTATIE
1510 RON
Sună acum: 0255244954, 0767475417

Curs: Ospatar ( Chelner) Vanzator in Unitati de Alimentatie

Curs de calificare // Autorizat

Caransebes , jud. Caras-severin // Pret: 1510 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNAȚIONAL
Data ultimei actualizari : 09/09/2022

Ospătarul (chelnerul), vânzător în unităţi de alimentaţie, asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentatie publică. Serveşte, la cererea consumatorilor, preparate culinare, băuturi şi alte produse comestibile.
Prezentare curs

Ospătarul (chelnerul), vânzător în unităţi de alimentaţie, asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate,
într-un local de alimentatie publică.

Serveşte, la cererea consumatorilor, preparate culinare, băuturi şi alte produse comestibile.

Obiectivul minimal pe care-l urmăreşte este satisfacerea momentană a consumatorului, iar
obiectivul maximal este să-l convingă pe acesta că, de fiecare dată când va reveni, va avea
aceleaşi satisfacţii.

Efectul astfel obţinut se va materializa în planul ridicat al încasărilor, în afluxul consumatorilor.

Serviciul propriu-zis constă în primirea clienţilor şi stabilirea relaţiei cu aceştia
(salutul, pronunţarea numelui clientului, dacă este cunoscut, informarea lor sugestivă, verbal şi
prin listă).

În activitate, chelnerul foloseşte diverse materiale auxiliare: şervet, bloc-notes, creion,
chibrit, carnet de plăţi, monedă divizionară, liste de preparate şi băuturi, borderou de plăţi şi
bonuri de marcaj.

Pentru serviciul propriu-zis sunt necesare: tacâmuri, veselă, pahare, sticle, sifoane, platouri,
cleşti, măsuţe pentru transportul preparatelor, masa de serviciu, mese pentru consumatori,
scaune flori, şerveţele etc.
Competenţe dobândite

    comunicare şi numeraţie.
    utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei.
    comunicare în limbă străină.
    asigurarea calităţii.
    dezvoltare personală.
    igiena şi securitatea muncii.
    lucrul în echipă.
    organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie şi turism.
    promovarea produselor şi serviciilor.
    psihologia consumatorului.
    evidenţa operativă.
    servirea preparatelor.
    servirea băuturilor.
    alcătuirea meniurilor.
    comportament profesional.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNAȚIONAL

logo ACCRC INTERNAȚIONAL

Adresa: Petru Maior nr 2, etaj 3, cam.342/343, bl.800 , Resita, jud. Caras-Severin
Telefon: 0255244954
E-mail contact firma: accrcresita@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNAȚIONAL organizează cursuri de formare profesională acreditată de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familie , Ministerul Educației, Cercetării si Tineretului. 


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0255244954 0767475417

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.



Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput