Curs: Ospatar (chelner) , vanzator in unitati de alimentatie

imagine Ospătar (chelner), vânzător în unităţi de alimentaţie
1200 RON

Curs: Ospatar (chelner) , vanzator in unitati de alimentatie

Curs de calificare // Autorizat

Campulung , jud. Arges // Pret: 1200 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data adaugarii : 28/10/2021

Ospătarul (chelnerul), vânzător în unităţi de alimentaţie, asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentatie publică. Serveşte, la cererea consumatorilor, preparate culinare, băuturi şi alte produse comestibile.
Prezentare curs

Ospătarul (chelnerul), vânzător în unităţi de alimentaţie, asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentatie publică.

Serveşte, la cererea consumatorilor, preparate culinare, băuturi şi alte produse comestibile.

Obiectivul minimal pe care-l urmăreşte este satisfacerea momentană a consumatorului, iar obiectivul maximal este să-l convingă pe acesta că, de fiecare dată când va reveni, va avea aceleaşi satisfacţii.

Efectul astfel obţinut se va materializa în planul ridicat al încasărilor, în afluxul consumatorilor.

Serviciul propriu-zis constă în primirea clienţilor şi stabilirea relaţiei cu aceştia (salutul, pronunţarea numelui clientului, dacă este cunoscut, informarea lor sugestivă, verbal şi prin listă).

În activitate, chelnerul foloseşte diverse materiale auxiliare: şervet, bloc-notes, creion, chibrit, carnet de plăţi, monedă divizionară, liste de preparate şi băuturi, borderou de plăţi şi bonuri de marcaj.

Pentru serviciul propriu-zis sunt necesare: tacâmuri, veselă, pahare, sticle, sifoane, platouri, cleşti, măsuţe pentru transportul preparatelor, masa de serviciu, mese pentru consumatori, scaune flori, şerveţele etc.

Competenţe dobândite

1. Etica si comunicare profesionala

2. Aplicarea conceptelor de baza ale contabilitatii

3.Utilizarea metodelor, procedeelor si principiilor contabilitatii

4. Asigurarea calitatii in turism si alimentatie

5. Organizarea activitatii in unitatile de primire turistica

6. Realizarea proceselor de baza in alimentatie

7. Pregatirea sortimentului de preparate si bauturi

8. Utilizarea sistemelor de servire in restauratie.

9. Servirea in restauratie

10. Organizarea meselor speciale.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL SUCURSALA PITESTI

logo ACCRC INTERNATIONAL SUCURSALA PITESTI

Adresa: Str. ZORILOR, NR 20, Internat Liceul Dacia, ET. 1, CAM. 15, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0757265689
E-mail contact firma: accrcgorj.pitesti@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNAȚIONAL este o organizaţie non-guvernamentală cu structură umanitară, nonprofit, fără scop patrimonial, politic sau lucrativ, având personalitate juridică în conformitate cu prevederile legale în vigoare, înființată în anul 2010.
             Asociația noastra iși desfașoara activitatea în județele Gorj, Rm. Valcea, Arges, Olt, Dolj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Arad, Hunedoara.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0757265689 0760033358
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.



Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput