Curs: Ospatar ( Chelnar) Vanzator in Unitati de Alimentatie

imagine OSPATAR( CHELNAR) VANZATOR IN UNITATI DE ALIMENTATIE
1210 RON
Sună acum: 0767475417, 0769276018

Curs: Ospatar ( Chelnar) Vanzator in Unitati de Alimentatie

Curs de calificare // Autorizat

Timisoara, jud. Timis // Pret: 1210 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNATIONAL
Data ultimei actualizari: 05/09/2020

Ospătarul (chelnerul), vânzător în unităţi de alimentaţie, asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentatie publică
Prezentare curs

Ospătar (chelner), vânzător în unităţi de alimentaţie

 
DESCRIEREA OCUPATIEI

Imagine

Ospătarul (chelnerul), vânzător în unităţi de alimentaţie, asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate,
într-un local de alimentatie publică.

Serveşte, la cererea consumatorilor, preparate culinare, băuturi şi alte produse comestibile.

Obiectivul minimal pe care-l urmăreşte este satisfacerea momentană a consumatorului, iar
obiectivul maximal este să-l convingă pe acesta că, de fiecare dată când va reveni, va avea
aceleaşi satisfacţii.

Efectul astfel obţinut se va materializa în planul ridicat al încasărilor, în afluxul consumatorilor.

Serviciul propriu-zis constă în primirea clienţilor şi stabilirea relaţiei cu aceştia
(salutul, pronunţarea numelui clientului, dacă este cunoscut, informarea lor sugestivă, verbal şi
prin listă).

În activitate, chelnerul foloseşte diverse materiale auxiliare: şervet, bloc-notes, creion,
chibrit, carnet de plăţi, monedă divizionară, liste de preparate şi băuturi, borderou de plăţi şi
bonuri de marcaj.

Pentru serviciul propriu-zis sunt necesare: tacâmuri, veselă, pahare, sticle, sifoane, platouri,
cleşti, măsuţe pentru transportul preparatelor, masa de serviciu, mese pentru consumatori,
scaune flori, şerveţele etc.
Competenţe dobândite

    comunicare şi numeraţie.
    utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei.
    comunicare în limbă străină.
    asigurarea calităţii.
    dezvoltare personală.
    igiena şi securitatea muncii.
    lucrul în echipă.
    organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie şi turism.
    promovarea produselor şi serviciilor.
    psihologia consumatorului.
    evidenţa operativă.
    servirea preparatelor.
    servirea băuturilor.
    alcătuirea meniurilor.
    comportament profesional.


Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL

logo ACCRC INTERNATIONAL

Adresa: TUDOR VLADIMIRESCU NR 65, Targu Jiu, jud. Gorj
Telefon: 0769413920
E-mail contact firma: accrcinternational@yahoo.com
Descriere:

Vrei să activezi într-un domeniu și nu ai cunoștințele necesare?
Cu ajutorul nostru poți dobândii toate informațiile necesare! Pe lânga asta noi îți dăm și diplomă recunoscut in tara si in UE, avizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei!
Nu pierde această șansă!




Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0767475417 0769276018

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.



Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput