Curs: Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date

imagine OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE ȘI PRELUCRARE DATE
1510 RON

Curs: Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date

Curs de calificare // Autorizat

Slatina , jud. Olt // Pret: 1510 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 10/04/2024

Cursul de informatică se adresează tuturor persoanelor care doresc să învețe utilizarea calculatorului cât și să aprofundeze acest domeniu.
Prezentare curs
Vom parcurge teoretic bazele acestui domeniu, vom studia despre memoria ROM şi RAM, procesoare Intel şi AMD, cum funcționează şi interactionează pentru a obține o mașină care lucrează pentru noi – Calculatorul.
În cadrul orelor de practică vom studia sisteme de operare, rolul fișierelor şi al directoarelor (folderelor).
Vom studia aplicații de editare texte precum Microsoft Word, aplicații de calcul tabelar – Microsoft Excel, prezentări cu ajutorul aplicației Power Point.
Dar nu vom neglija bazele de date, iar cu ajutorul aplicației Microsoft Access vom realiza propriile noastre baze de date.
Tainele internetului şi ale e-mailului vor fi depășite într-un capitolul special conceput, în care vom învăța despre motoare de cautare, vom trimite şi recepționa e-mailuri.
Toate aceste programe instalate pe calculatorul nostru vor fi protejate cu ajutorul programelor de antivirus şi firewall.
Toate aceste lucruri vor fi predate într-o manieră în care veți vedea că utilizarea calculatorului este mai ușoară decât mersul pe bicicletă.
Cursul se va desfășura în săli de curs special concepute pentru informatică, unde fiecare participant va utiliza un calculator performant.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNAȚIONAL SUCURSALA SLATINA

logo ACCRC INTERNAȚIONAL SUCURSALA SLATINA

Adresa: Str. Frații Buzești, Nr. 12, Slatina, jud. Olt
Telefon: 0763 242 666
E-mail contact firma: officegorj_accrcslatina@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNATIONAL este o organizatie non-guvernamentala cu structura umanitara ,nonprofit, fara scop patrimonial, politic sau lucrativ, avand personalitate juridica in conformitate cu prevederile legale in vigoare, infiintata in anul 2010.

Asociatia noastra isi desfasoara activitatea in judetele Gorj, Valcea, Arges, Olt, Dolj, Alba, Mehedinti, Hunedoara, Caras-Severin, Timis.Obiectivele ACCRC INTERNATIONAL sunt urmatoarele:

-promovarea si dezvoltarea de activitati educationale si de pregatire profesionala prin educatie formala si non formala.

-organizarea de colocvii, simpozioane, dezbateri, conferinte, cursuri de pregatire si perfectionare profesionala, calificare si recalificare, activitati de informare, consulting , trening, publicitate.

-promovarea si organizarea invatamantului pentru adultii ce nu frecventeaza un centru scolar sau sistem universitar.

-acordarea de asistenta tehnica de specialitate.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0763 242 666 0249 242 320
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput