Curs: Operator Introducere Validare si Prelucrare Date

imagine Operator Introducere Validare si Prelucrare Date
1510 RON

Curs: Operator Introducere Validare si Prelucrare Date

Curs de calificare // Autorizat

Hateg , jud. Hunedoara // Pret: 1510 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNATIONAL
Data ultimei actualizari : 22/09/2022

Cursul de informatică se adresează tuturor persoanelor care doresc să învețe utilizarea calculatorului cât și să aprofundeze acest domeniu.
Prezentare curs

Cursul de calificare de nivel 2, Operator introducere, validare și prelucrare date, face parte din domeniul de pregătire în domeniul informatic.  Cursul de informatică se adresează tuturor persoanelor care doresc să învețe utilizarea calculatorului cât și să aprofundeze acest domeniu.  În cadrul acestui curs, vom studia atât teoretic dar vom și pune în practică aplicații cu ajutorul calculatorului.  Vom parcurge teoretic bazele acestui domeniu, vom studia despre memoria ROM şi RAM, procesoare Intel şi AMD,cum funcționează şi interactionează pentru a obține o mașină care lucrează pentru noi – Calculatorul.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL

logo ACCRC INTERNATIONAL

Adresa: Str. Mihai Eminescu bl.42 sc.1 ap.4, Deva, jud. Hunedoara
Telefon: 0254229795
E-mail contact firma: accrcdeva@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNATIONAL este o organizatie non-guvernamentala cu structura umanitara ,nonprofit, fara scop patrimonial, politic sau lucrativ, avand personalitate juridica in conformitate cu prevederile legale in vigoare, infiintata in anul 2010. Asociatia noastra isi desfasoara activitatea in judetele Gorj, Valcea, Arges, Olt, Dolj, Alba, Mehedinti, Hunedoara, Caras-Severin, Timis.Obiectivele ACCRC INTERNATIONAL sunt urmatoarele:-promovarea si dezvoltarea de activitati educationale si de pregatire profesionala prin educatie formala si non formala.-organizarea de colocvii, simpozioane, dezbateri, conferinte, cursuri de pregatire si perfectionare profesionala, calificare si recalificare, activitati de informare, consulting , trening, publicitate.-promovarea si organizarea invatamantului pentru adultii ce nu frecventeaza un centru scolar sau sistem universitar.-acordarea de asistenta tehnica de specialitate.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0254229795 0764886288
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput