Curs: Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date

imagine Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date
1510 RON
Sună acum: 0254229795, 0764886288

Curs: Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date

Curs de calificare // Autorizat

Deva , jud. Hunedoara // Pret: 1510 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNATIONAL
Data ultimei actualizari : 09/10/2023

Curs Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date Conditii minime de acces-LICEU
Prezentare curs
Competente dobandite:-gestionarea suporturilor / dispozitivelor de stocare a datelor / documentelor.-organizarea activităţii proprii.-utilizarea echipamentelor periferice.-asigurarea securităţii datelor / documentelor.-introducerea şi validarea datelor.-prelucrarea datelor.-transpunerea datelor pe suport.-aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea şi securitatea în muncă şi în domeniul situaţiilor de urgenţă.-aplicarea normelor de protecţie a mediului.-aplicarea procedurilor de calitate.-comunicare în limba oficială.-comunicare în limbi străine.-competenţe de bază în matematică, ştiinţă şi tehnologie.-competenţe informatice.-competenţa de a învăţa.-competenţe sociale şi civice.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL

logo ACCRC INTERNATIONAL

Adresa: Str. Mihai Eminescu bl.42 sc.1 ap.4, Deva, jud. Hunedoara
Telefon: 0254229795
E-mail contact firma: accrcdeva@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNATIONAL este o organizatie non-guvernamentala cu structura umanitara ,nonprofit, fara scop patrimonial, politic sau lucrativ, avand personalitate juridica in conformitate cu prevederile legale in vigoare, infiintata in anul 2010. Asociatia noastra isi desfasoara activitatea in judetele Gorj, Valcea, Arges, Olt, Dolj, Alba, Mehedinti, Hunedoara, Caras-Severin, Timis.Obiectivele ACCRC INTERNATIONAL sunt urmatoarele:-promovarea si dezvoltarea de activitati educationale si de pregatire profesionala prin educatie formala si non formala.-organizarea de colocvii, simpozioane, dezbateri, conferinte, cursuri de pregatire si perfectionare profesionala, calificare si recalificare, activitati de informare, consulting , trening, publicitate.-promovarea si organizarea invatamantului pentru adultii ce nu frecventeaza un centru scolar sau sistem universitar.-acordarea de asistenta tehnica de specialitate.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0254229795 0764886288

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput