Curs: Motorist la Motoagregate si Masini in Silvicultura

imagine MOTORIST LA MOTOAGREGATE ȘI MAȘINI ÎN SILVICULTURĂ
1210 RON
Sună acum: 0352401078, 0769413920

Curs: Motorist la Motoagregate si Masini in Silvicultura

Curs de calificare // Autorizat

Drobeta Turnu Severin , jud. Mehedinti // Pret: 1210 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNATIONAL
Data adaugarii : 10/01/2023

Motoristul deţine cunoştinţe şi instruire deosebită, menite să-i asigure abilităţile necesare manevrării următoarelor tipuri de utilaje: -utilaje pentru pepiniere şi culturi forestiere; -utilaje pentru colectarea materialului lemnos din parchete; -utilaje pentru manipularea lemnului în platforme şi depozite forestiere;
Prezentare curs

Motoristul este o persoană instruită să manipuleze motoagregatele şi maşinile în deplină siguranţă şi cu multă responsabilitate indiferent de tipul şi destinaţia acestora.
În pepiniere şi culturi forestiere execută lucrări de pregătire a solului, semănat şi plantat cu ajutorul motoagregatelor formate din tractoare universale şi diverse maşini şi echipamente agricole: pluguri, grape, cultivatoare, tăvălugi, freze, semănătoare, burghie de forat gropi, maşini de plantat.
Lucrările de colectare a materialului lemnos sunt executate cu motoagregate formate din tractoare universale echipate corespunzător operaţiilor de adunat şi scosul-apropiatul materialului lemnos, tractoare forestiere cu şasiu articulat, tractoare cu graifăr şi cleşte hidraulic.
Operaţiile de manevrare a materialuluilemnos sunt executate cu tractoare universale, forestiere echipate corespunzător şi cu încărcătoare frontale în platformele primare sau în depozitele forestiere intermediare care se constituie cu scopul de depozitare a materialului lemnos pe termen relativ scurt.
Practicarea ocupaţiei presupune activităţi complexe, pentru asigurarea calităţii acestora fiind necesar un grad ridicat de profesionalism din partea motoristului şi respectarea riguroasă a normelor de sănătate şi securitate în muncă, de protecţia mediului şi de prevenire şi stingere a incendiilor.

Competenţe dobândite
• comunicarea interactivăla locul de muncă.
• lucrul în echipa.
• planificarea activităţii proprii.
• aplicarea normelor de securitatea şi sănătatea în muncă, protecţia mediului şi prevenire şi stingere a incendiului.
• executarea lucrărilor mecanizate în pepiniere şi culturi forestiere.
• executarea lucrărilor de colectare a materialului lemnos în parchete.
• exploatarea motoagregatelor şi maşinilor.
• întreţinerea şi repararea motoagregatelor.
• diagnosticarea defecţiunilor apărute la motoagregate.
• conducerea motoagregatelor şi maşinilor pe drumurile forestiere.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL

logo ACCRC INTERNATIONAL

Adresa: TUDOR VLADIMIRESCU NR.65, ETAJUL2, CAM. 20, Targu Jiu, jud. Gorj
Telefon: 0352401078
E-mail contact firma: accrcinternational@yahoo.com
Descriere:
Echipa ACCRC INTERNATIONAL este una dintre cele mai tinere echipe din domeniul formarii profesionale din Romania. Astfel, venim cu idei inovatoare si moderne de invatare, eliminand stilul sumbru al cursurilor de formare clasice. Mizam foarte mult pe partea practica a cursurilor, iar in ceea ce priveste partea teoretica ne asiguram intotdeauna ca modalitatea de formare a participantilor este interactiva si permite asimilarea cu o mai mare usurinta a cunostintelor. Experienta vasta a echipei noastre se regaseste in fiecare detaliu al activitatii noastre. Oferim cursantilor suporturi de curs interactive, rechizite si consumabile gratuit, pe toata perioada desfasurarii cursurilor. Deasemenea posibilitatea achitarii cursurilor in rate este un sprijin important oferit cursantilor nostri. La ACCRC INTERNATIONAL suntem mereu alaturi de cursantii nostri si ii sprijinim atat in timpul cursurilor cat si dupa finalizarea acestora.Adulții învață cel mai bine când sunt abordați la nivelul lor curent de înțelegere și competență. Un bun formator trebuie să găsească limbajul de comunicare cel mai adecvat grupului de cursanți. Formatorul de profesie jurist/psiholog/economist/inginer trebuie sa-și adapteze stilul de predare și de comunicare. De exemplu, un curs pe tema „ Previziuni pe termen mediu si lung” este susținut în mod diferit de formator, dacă lucrează cu un grup de cursanți absolventi de studii economice, respectiv dacă se adresează unor potențial manageri/directori


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0352401078 0769413920

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput