Curs: Morar

imagine MORAR
1210 RON
Sună acum: 0757265689, 0760033358

Curs: Morar

Curs de calificare // Autorizat

Pitesti , jud. Arges // Pret: 1210 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 360 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 01/09/2022

Care sunt avantajele participarii la acest curs ? 1. Suport de curs gratuit in format electronic 2. Mentinerea legaturii dintre cursant si formator prin e-mail 3. Program de curs flexibil 4. Cursul poate fi achitat integral sau in rate
Prezentare curs

Ocupaţia cuprinde competenţele necesare pentru a recepţiona, depozita, transporta materiile prime în vederea pregătirii lor ulterioare pentru măcinare, cernere şi pentru asigurarea loturilor de calitate corespunzătoare şi ambalarea acestora în vederea depozitării sau livrării.


Activitatea de Morar se poate desfăşura atât în cadrul unităţilor complet automatizate cât şi în cadrul unităţilor neautomatizate, cunoştinţele şi deprinderile fiind corespunzător evaluate. Procesarea cerealelor implică utilizarea echipamentelor specifice pentru obţinerea diferitelor produse. De aceea, pe lângă cunoştinţele necesare despre tehnologia măcinării, ocupaţia presupune şi capacitatea de exploatare, utilizare şi întreţinere a echipamentelor specifice.

Ocupaţia cuprinde competenţele necesare pentru a recepţiona, depozita, transporta materiile prime în vederea pregătirii lor ulterioare pentru măcinare, cernere şi pentru asigurarea loturilor de calitate corespunzătoare şi ambalarea acestora în vederea depozitării sau livrării.


Activitatea de Morar se poate desfăşura atât în cadrul unităţilor complet automatizate cât şi în cadrul unităţilor neautomatizate, cunoştinţele şi deprinderile fiind corespunzător evaluate. Procesarea cerealelor implică utilizarea echipamentelor specifice pentru obţinerea diferitelor produse. De aceea, pe lângă cunoştinţele necesare despre tehnologia măcinării, ocupaţia presupune şi capacitatea de exploatare, utilizare şi întreţinere a echipamentelor specifice.Aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă.

- Aplicarea normelor de protecţia mediului.

- Organizarea activităţii proprii.

- Aplicarea normelor de igienă şi de siguranţa alimentelor.

- Întocmirea documentelor specifice.

- Recepţia calitativă şi cantitativă a materiilor prime şi a materialelor.

- Depozitarea şi transportul materiilor prime, materialelor şi a produselor finite.

- Pregătirea materiilor prime în vederea măcinării.

- Măcinarea cerealelor.

- Cernerea.

- Pregătirea loturilor de făină în vederea livrării.

- Ambalarea şi etichetarea produselor finite.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL SUCURSALA PITESTI

logo ACCRC INTERNATIONAL SUCURSALA PITESTI

Adresa: Str. ZORILOR, NR 20, Internat Liceul Dacia, ET. 1, CAM. 15, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0757265689
E-mail contact firma: accrcgorj.pitesti@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNAȚIONAL este o organizaţie non-guvernamentală cu structură umanitară, nonprofit, fără scop patrimonial, politic sau lucrativ, având personalitate juridică în conformitate cu prevederile legale în vigoare, înființată în anul 2010.
             Asociația noastra iși desfașoara activitatea în județele Gorj, Rm. Valcea, Arges, Olt, Dolj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Arad, Hunedoara.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0757265689 0760033358

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput