Curs: Mecanic auto

imagine mecanic auto
1510 RON

Curs: Mecanic auto

Curs de calificare // Autorizat

Calan , jud. Hunedoara // Pret: 1510 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNATIONAL
Data ultimei actualizari : 28/09/2023

Ocupatia se aplicã lucrãtorilor ce executã operatii de întretinere si reparatie la autovehicule rutiere. În acest domeniu aria de competente trebuie sã fie vastã, pe lângã operatiile efective de reparatie si întretinere auto, lucrãtorii trebuind sã ofere o solutie optimã din punct de vedere tehnic, calitativ si economic.
Prezentare curs
Rolul principal al mecanicului auto este stabilirea problemei principale sau a defecţiunii şi înlăturarea acesteia într-un timp cât mai rapid. Acest job include repararea anumitor detalii tehnice, schimbarea lor sau reasamblarea.*Responsabilități:    -Inspectarea mașinilor pentru a identifica posibile defecțiuni;    -Stabilirea la procedurile de reparații;    -Stabilirea gradului de uzură a mașinii în raport cu condițiile de funcționare ale părților componente;    -Repararea și înlocuirea pieselor și a accesoriilor acestora (ex.: motoare, cutii de viteză, ambreiaje, sisteme de frânare, alternatoare, sisteme mecanice, hidraulice si pneumatice);    -Producerea si recondiționarea părților componente, asamblarea accesoriilor mașinii;    -Întreținerea periodică și îndeplinirea unei game largi de lucrări de reparații.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL

logo ACCRC INTERNATIONAL

Adresa: Str. Mihai Eminescu bl.42 sc.1 ap.4, Deva, jud. Hunedoara
Telefon: 0254229795
E-mail contact firma: accrcdeva@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNATIONAL este o organizatie non-guvernamentala cu structura umanitara ,nonprofit, fara scop patrimonial, politic sau lucrativ, avand personalitate juridica in conformitate cu prevederile legale in vigoare, infiintata in anul 2010. Asociatia noastra isi desfasoara activitatea in judetele Gorj, Valcea, Arges, Olt, Dolj, Alba, Mehedinti, Hunedoara, Caras-Severin, Timis.Obiectivele ACCRC INTERNATIONAL sunt urmatoarele:-promovarea si dezvoltarea de activitati educationale si de pregatire profesionala prin educatie formala si non formala.-organizarea de colocvii, simpozioane, dezbateri, conferinte, cursuri de pregatire si perfectionare profesionala, calificare si recalificare, activitati de informare, consulting , trening, publicitate.-promovarea si organizarea invatamantului pentru adultii ce nu frecventeaza un centru scolar sau sistem universitar.-acordarea de asistenta tehnica de specialitate.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0254229795 0764886288
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput