Curs: Manager Proiect

imagine MANAGER PROIECT
1200 RON

Curs: Manager Proiect

Curs de specializare // Autorizat

Bucuresti Sector 1 , jud. Bucuresti // Pret: 1200 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data ultimei actualizari : 09/10/2023

În cadrul cursului Manager proiect, veți studia planificarea, organizarea, controlul și monitorizarea proiectelor. Veti descoperi modalități eficiente de a identifica și de a gestiona riscurile, de a stabili și de a gestiona bugetele, de a coordona echipele de lucru și de a comunica eficient cu toți actorii implicați în proiect.
Prezentare curs

Cu siguranță, cursul autorizat "Manager Proiect" este esențial pentru oricine dorește să-și dezvolte abilitățile în domeniul gestionării proiectelor. Acesta reprezintă o oportunitate unică de a învăța și de a vă dezvolta competențele într-un mediu online-sincron, oferindu-vă cunoștințele și instrumentele necesare pentru a deveni un manager de proiect de succes.

Iată o descriere pe scurt a tematicii cursului Manager Proiect:

1. Inițierea Proiectului, Stabilirea Specificațiilor și Analiza Factorilor Interesați

Acest modul vă va învăța cum să începeți un proiect cu dreptul, cum să stabiliți obiective clare și cum să analizați factorii care pot influența succesul proiectului. Veți învăța să identificați stakeholderii cheie și să dezvoltați o înțelegere profundă a cerințelor proiectului.

2. Planul de Management al Proiectului

Planificarea este o parte esențială a gestionării proiectelor. Acest modul vă va oferi instrumentele necesare pentru a dezvolta un plan de management al proiectului robust. Veți învăța cum să stabiliți resursele, termenele, bugetele și să alocați responsabilitățile pentru a asigura un control eficient asupra proiectului.

3. Implementarea Proiectului

În acest modul, veți învăța cum să puneți în practică planul de management al proiectului. Veți descoperi tehnicile de coordonare a echipei, de gestionare a resurselor și de comunicare cu stakeholderii pentru a asigura executarea eficientă a proiectului.

4. Monitorizarea și Controlul Proiectului

Gestionarea unui proiect nu se oprește odată cu implementarea. Acest modul vă va arăta cum să monitorizați și să controlați progresul proiectului, să identificați devierile de la plan și să luați măsuri corective în timp util pentru a menține proiectul pe drumul cel bun.

5. Managementul Echipei de Proiect

Echipa de proiect este cheia succesului. Aici veți învăța cum să recrutați, să motivați și să conduceti o echipă eficientă. Veți descoperi tehnicile de leadership și de gestionare a conflictelor pentru a menține echipa concentrată și motivată pe parcursul proiectului.

Cursul "Manager Proiect", organizat de Top Quality Management oferă o experiență online-sincron, ceea ce înseamnă că veți putea interacționa cu lectorul și colegii dvs. în timp real, ceea ce face învățarea mai interactivă și eficientă. Veți avea acces la materiale de învățare actualizate și la studii de caz relevante, care vă vor ajuta să aplicați conceptele în practică.

Dacă doriți să vă dezvoltați abilitățile de gestionare a proiectelor sau să vă pregătiți pentru o carieră în domeniu, acest curs este alegerea perfectă. Nu ratați ocazia de a vă forma și de a vă dezvolta într-un domeniu în plină expansiune! Alăturați-vă cursului "Manager de Proiect" și începeți-vă călătoria spre succesul în gestionarea proiectelor.

Detalii suplimentare găsiți accesând www.cursuriautorizate.ro

Telefon: 0733822020

 #ManagerProiect #GestionareProiecte #CursuriAutorizate #TopQualityManagement

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput