Curs: Lucrator Salubrizare Spatii Verzi

imagine LUCRĂTOR SALUBRIZARE SPAȚII VERZI
1010 RON
Sună acum: 0352401078, 0769413920

Curs: Lucrator Salubrizare Spatii Verzi

Curs de perfecţionare // Autorizat

Drobeta Turnu Severin , jud. Mehedinti // Pret: 1010 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNATIONAL
Data adaugarii : 10/01/2023

Lucrătorul pentru salubrizare spaţii verzi se îngrijeşte de aspectul şi curăţenia spaţiilor verzi. Ocupaţia este practicată în localităţile urbane şi rurale, în parcuri publice, grădini publice, scuaruri, suprafeţe înierbate din zona adiacentă zonelor de circulaţie, terenuri de joacă pentru copii, zone verzi din jurul stadioanelor şi sălilor de sport, zone verzi din incinta agenţilor economici.
Prezentare curs

Lucrătorul pentru salubrizare spaţii verzi se îngrijeşte de aspectul şi curăţenia spaţiilor verzi. Ocupaţia este practicată în localităţile urbane şi rurale, în parcuri publice, grădini publice, scuaruri, suprafeţe înierbate din zona adiacentă zonelor de circulaţie, terenuri de joacă pentru copii, zone verzi din jurul stadioanelor şi sălilor de sport, zone verzi din incinta agenţilor economici, instituţiilor publice, muzeelor, bisericilor, spitalelor şi sanatoriilor, terenuri din cimitire, spaţii verzi de pe autostrăzi, spaţii recreative şi malurile cursurilor de apă.
Calificarea poate fi practicată în urma absolvirii învăţământului primar, sau în urma dobândirii competenţei la locul de muncă, aceasta calificare aflându-se pe nivelul 1 de responsabilitate şi autonomie, conform cadrului Naţional al Calificărilor şi al Cadrului European al Calificărilor.
Activităţile pe care aceştia le desfăşoară sunt relativ simple şi nu presupun activităţi intelectuale.
Activitatea se desfăşoară în domeniul spaţiilor verzi, în spaţii deschise, luminate natural sau artificial, în condiţii meteo favorabile şi nefavorabile, la nivelul solului. Munca se desfăşoară individual şi în echipă, conform unui program şi conform unor instrucţiuni şi proceduri simple, bine definite, presupunând un grad foarte mic de autonomie.
Activitatea de întreţinere a spaţiilor verzi presupune un personal calificat care să presteze servicii de calitate, în concordanţă cu nivelul de exigenţă tot mai ridicat al beneficiarilor şi cu noile tehnologii ecologice, motiv pentru care lucrătorul salubrizare spaţii verzi are o responsabilitate crescută în ceea ce priveşte calitatea rezultatelor şi care presupune verificări externe.

Competenţe dobândite
• Comunicare în limba oficială
• Comunicare în limbi străine
• Competenţe de bază în matematică, ştiinţă şi tehnologie
• Competenţe informatice
• Competenţa de a învăţa
• Competenţe sociale şi civice
• Competenţe antreprenoriale
• Competenţa de exprimare culturală.
• Aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea şi securitatea in muncă şi în domeniul situaţiilor de urgenţă;
• Asigurarea calităţii lucrărilor executate;
• Aplicarea normelor de protecţie a mediului
• Întreţinerea esteticii aleilor
• Întreţinerea spaţiilor verzi
• Golirea coşurilor de gunoi de pe alei
• Verificarea stării spaţiilor verzi şi a mobilierului urban
• Pregătirea suprafeţelor pentru amenajarea zonelor verzi

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL

logo ACCRC INTERNATIONAL

Adresa: TUDOR VLADIMIRESCU NR.65, ETAJUL2, CAM. 20, Targu Jiu, jud. Gorj
Telefon: 0352401078
E-mail contact firma: accrcinternational@yahoo.com
Descriere:
Echipa ACCRC INTERNATIONAL este una dintre cele mai tinere echipe din domeniul formarii profesionale din Romania. Astfel, venim cu idei inovatoare si moderne de invatare, eliminand stilul sumbru al cursurilor de formare clasice. Mizam foarte mult pe partea practica a cursurilor, iar in ceea ce priveste partea teoretica ne asiguram intotdeauna ca modalitatea de formare a participantilor este interactiva si permite asimilarea cu o mai mare usurinta a cunostintelor. Experienta vasta a echipei noastre se regaseste in fiecare detaliu al activitatii noastre. Oferim cursantilor suporturi de curs interactive, rechizite si consumabile gratuit, pe toata perioada desfasurarii cursurilor. Deasemenea posibilitatea achitarii cursurilor in rate este un sprijin important oferit cursantilor nostri. La ACCRC INTERNATIONAL suntem mereu alaturi de cursantii nostri si ii sprijinim atat in timpul cursurilor cat si dupa finalizarea acestora.Adulții învață cel mai bine când sunt abordați la nivelul lor curent de înțelegere și competență. Un bun formator trebuie să găsească limbajul de comunicare cel mai adecvat grupului de cursanți. Formatorul de profesie jurist/psiholog/economist/inginer trebuie sa-și adapteze stilul de predare și de comunicare. De exemplu, un curs pe tema „ Previziuni pe termen mediu si lung” este susținut în mod diferit de formator, dacă lucrează cu un grup de cursanți absolventi de studii economice, respectiv dacă se adresează unor potențial manageri/directori


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0352401078 0769413920

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput